Registres trobats: 5
Títol | A review of the surface lipids of grapes and their importance in the drying process |
Autor | GRNCAREVIC, M. RADLER, F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 22 - 1971 - V: - N: , Pg: 80-96 |
Descriptors | Lipids Raim |
Localització | C 12/123 |
Títol | Glucons§ureverg§rung durch Milchs§urebakterien des weines. Fermentation of gluconic acid by lactic acid bacteria isolated from wine |
Autor | RADLER, F. SCH?NIG, I. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1978 - V: - N: 167, Pg: 165-170 |
Descriptors | Fermentacio Vi Acid lactic Acid gluconic Bacteris lactics Llevats |
Localització | C 4/61 |
Títol | Histamine and other biogenic amines in wines |
Autor | RADLER, F. FATH, K.P. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 185-195 |
Descriptors | Histamina Amines biogenes Vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Hochleistungsflussigchromatographische Bestimmung von organischen Sauren, Zuckern, Glycerin und Alkohol im Wein an einer Kationenaustauschersaule |
Autor | PFEIFFER, P. RADLER, F. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 24-27 |
Descriptors | Glicerina Alcohol Cromatografia Vi |
Localització | C 19/78 |
Títol | La cire cuticulaire des grains de raisin et des feuilles de la vigne (1) |
Autor | RADLER, F. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 10 - 1968 - V: - N: , Pg: 277-292 |
Descriptors | Raim Fulles Cera cuticular |
Localització | C 13/10 |