Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
RADLER, F.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol A review of the surface lipids of grapes and their importance in the drying process
Autor GRNCAREVIC, M.   RADLER, F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 22 - 1971 - V: - N: , Pg: 80-96
Descriptors Lipids Raim
Localització C 12/123

Títol Glucons§ureverg§rung durch Milchs§urebakterien des weines. Fermentation of gluconic acid by lactic acid bacteria isolated from wine
Autor RADLER, F.   SCH?NIG, I.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1978 - V: - N: 167, Pg: 165-170
Descriptors Fermentacio Vi Acid lactic Acid gluconic Bacteris lactics Llevats
Localització C 4/61

Títol Histamine and other biogenic amines in wines
Autor RADLER, F.   FATH, K.P.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 185-195
Descriptors Histamina Amines biogenes Vi
Localització 634.817 INT

Títol Hochleistungsflussigchromatographische Bestimmung von organischen Sauren, Zuckern, Glycerin und Alkohol im Wein an einer Kationenaustauschersaule
Autor PFEIFFER, P.   RADLER, F.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 24-27
Descriptors Glicerina Alcohol Cromatografia Vi
Localització C 19/78

Títol La cire cuticulaire des grains de raisin et des feuilles de la vigne (1)
Autor RADLER, F.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 10 - 1968 - V: - N: , Pg: 277-292
Descriptors Raim Fulles Cera cuticular
Localització C 13/10