Registres trobats: 4
Títol | Determination des amines non volatiles dans le vin. |
Autor | MAYER, K. PAUSE, G. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 449, Pg: 4 p. |
Descriptors | Amines no volatils Vi Aroma Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Butanol Extraccio Amines biogenes |
Localització | FV 449 |
Títol | Determination enzymatique de l'acide malique. |
Autor | HOHORST, H.J. BUSCH, I. MAYER, K. |
Dades Font | FV - febrer 1969 - V: - N: 312, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Acid malic Vi |
Localització | FV 312 |
Títol | Dosage de l'histamine dans les vins. |
Autor | MAYER, K. PAUSE, G. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 441, Pg: 5 p. |
Descriptors | Histamina Vi Determinacio Electroforesi |
Localització | FV 441 |
Títol | Teneurs des vins suisses en histamine. |
Autor | MAYER, K. |
Dades Font | FV - gener 1974 - V: - N: 466, Pg: 1 p. |
Descriptors | Suissa Vi blanc Vi negre Determinacio Histamina |
Localització | FV 466 |