Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PENG, Z.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Proteins in white wine, II: Their resistance to proteolysis is not due to either phenolic association or glycosylation
Autor WATERS, E.J.   PENG, Z.   POCOCK, K.F.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 1 - 1995 - V: - N: , Pg: 94-99
Descriptors Glicoproteines Vi blanc Compostos fenolics Peptidiases Enzims proteolitics
Localització C 5/120

Títol Red wine bottle deposits I: a predictive assay and an assessment of some factors affecting deposit formation
Autor PENG, Z.   WATERS, E.J.   POCOCK,K.F.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Australian journal of grape and wine research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: 2- N: 1, Pg: 25-29
Descriptors Vi negre Inestabilitat Proteines
Localització C 15/76

Títol The effect of ascorbic acid on oxidative browning of white wines and model wines
Autor PENG, Z.   DUNCAN, B.   POCOCK, K.F.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 4 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 127-135
Descriptors Acid ascorbic Vi blanc Dioxid de sulfur Oxidacio
Localització C 15/13