Registres trobats: 4
Títol | Characterising mouth-feel properties of red wines |
Autor | FRANCIS, I.L. GAWEL, P.G. ILAND, P.G. VIDAL, S. CHEYNIER, V. GUYOT, S. KWIATKOWSKI, M.J. WATERS, E.J. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 123-127 |
Descriptors | Metodes Analisi sensorial Vi negre Propietats |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | Proteins in white wine, II: Their resistance to proteolysis is not due to either phenolic association or glycosylation |
Autor | WATERS, E.J. PENG, Z. POCOCK, K.F. WILLIAMS, P.J. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 1 - 1995 - V: - N: , Pg: 94-99 |
Descriptors | Glicoproteines Vi blanc Compostos fenolics Peptidiases Enzims proteolitics |
Localització | C 5/120 |
Títol | Red wine bottle deposits I: a predictive assay and an assessment of some factors affecting deposit formation |
Autor | PENG, Z. WATERS, E.J. POCOCK,K.F. WILLIAMS, P.J. |
Dades Font | Australian journal of grape and wine research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: 2- N: 1, Pg: 25-29 |
Descriptors | Vi negre Inestabilitat Proteines |
Localització | C 15/76 |
Títol | Saccharomyces mannoprotein thet protects wine from protein hae, A |
Autor | WATERS, E.J. PELLERIN, P. BRILLOUET, J.M. |
Dades Font | Cabohydrate polymers ISSN: 0144-8617 - 1994 - V: - N: 23, Pg: 185-191 |
Descriptors | Saccharomyces Vi |
Localització | C 9/105 |