Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
WATERS, E.J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Characterising mouth-feel properties of red wines
Autor FRANCIS, I.L.   GAWEL, P.G.   ILAND, P.G.   VIDAL, S.   CHEYNIER, V.   GUYOT, S.   KWIATKOWSKI, M.J.   WATERS, E.J.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 123-127
Descriptors Metodes Analisi sensorial Vi negre Propietats
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Proteins in white wine, II: Their resistance to proteolysis is not due to either phenolic association or glycosylation
Autor WATERS, E.J.   PENG, Z.   POCOCK, K.F.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 1 - 1995 - V: - N: , Pg: 94-99
Descriptors Glicoproteines Vi blanc Compostos fenolics Peptidiases Enzims proteolitics
Localització C 5/120

Títol Red wine bottle deposits I: a predictive assay and an assessment of some factors affecting deposit formation
Autor PENG, Z.   WATERS, E.J.   POCOCK,K.F.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Australian journal of grape and wine research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: 2- N: 1, Pg: 25-29
Descriptors Vi negre Inestabilitat Proteines
Localització C 15/76

Títol Saccharomyces mannoprotein thet protects wine from protein hae, A
Autor WATERS, E.J.   PELLERIN, P.   BRILLOUET, J.M.  
Dades Font Cabohydrate polymers ISSN: 0144-8617 - 1994 - V: - N: 23, Pg: 185-191
Descriptors Saccharomyces Vi
Localització C 9/105