Registres trobats: 4
Títol | Factors Influencing Sluggish Fermentations of Grape Juice |
Autor | INGLEDEW, W. M. KUNKEE, R. E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: p. 65-76 |
Descriptors | Suc de raim Fermentacio secundaria |
Localització | C 8/87 |
Títol | Factors influencing sluggish fermentations of grape juice |
Autor | INGLEDEW, W. M. KUNKEE, R. E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: 65-76 |
Descriptors | Inhibicio Factors Most |
Localització | C 9/26 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for Gram-negative bacteria |
Autor | GREGORY, P. C. INGLEDEW, W. M. |
Dades Font | Brewers Digest - abril 1981 - V: - N: , Pg: 24-35 |
Descriptors | Bacteris Acid lactic Flavobacterium proteus Bacteriologia Medi Acid acetic |
Localització | C 10/7 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for the isolation of lactic acid bacteria |
Autor | CASEY, G. P. INGLEDEW, W. M. |
Dades Font | Brewers Digest - mar? 1981 - V: - N: , Pg: 38-45 |
Descriptors | Bacteris Bacteriologia Medi Acid acetic Acid lactic Flavobacterium proteus |
Localització | C 10/6 |