Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
INGLEDEW, W. M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Factors Influencing Sluggish Fermentations of Grape Juice
Autor INGLEDEW, W. M.   KUNKEE, R. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: p. 65-76
Descriptors Suc de raim Fermentacio secundaria
Localització C 8/87

Títol Factors influencing sluggish fermentations of grape juice
Autor INGLEDEW, W. M.   KUNKEE, R. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: 65-76
Descriptors Inhibicio Factors Most
Localització C 9/26

Títol The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for Gram-negative bacteria
Autor GREGORY, P. C.   INGLEDEW, W. M.  
Dades Font Brewers Digest - abril 1981 - V: - N: , Pg: 24-35
Descriptors Bacteris Acid lactic Flavobacterium proteus Bacteriologia Medi Acid acetic
Localització C 10/7

Títol The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for the isolation of lactic acid bacteria
Autor CASEY, G. P.   INGLEDEW, W. M.  
Dades Font Brewers Digest - mar? 1981 - V: - N: , Pg: 38-45
Descriptors Bacteris Bacteriologia Medi Acid acetic Acid lactic Flavobacterium proteus
Localització C 10/6