Registres trobats: 8
Títol | 1r congres sobre agricultura, alimentacio i medi ambiente: La industria agroalimentaria a Catalunya 2004 |
Autor | GOMAR I JIMENEZ, I. |
Dades Font | Quaderns Agraris ISSN: 0213-0319 - Desembre 2006 - V: - N: 30, Pg: 5-21 |
Descriptors | Congressos Agricultura Alimentacio Medi ambient Industria agroalimentaria Catalunya |
Títol | Bodega, La. Presente y futuro (III). |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 76, Pg: 58-63 |
Descriptors | Celler Crian?a Barrica Vi Gestio de residus Efluents vinicoles Anhidrid carbonic Eficiencia energetica Energia renovable Adaptacio Medi |
Títol | Els pesticides i el medi ambient |
Autor | PALAU, R. ESPA?A, F.J. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 21-25 |
Descriptors | Pesticides Medi ambient Contaminacio Toxicitat |
Títol | Influencia del medi en l'agregacio de llevats floculants |
Autor | GRAMONA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 10-15 |
Descriptors | Floculacio Llevats |
Títol | Ordre de 12 d'abril de 1996, de la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient, per la qual s'aprova el text refos del Reglament de la Denominacio d'Origen Utiel-Requena i el Consell Regulador |
Autor | Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana |
Dades Font | Diari Oficial de la Generalitat Valenciana - juny 1996 - V: - N: 2763, Pg: 6155 - 6171 |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Utiel-Requena DO Reglament Consell regulador |
Localització | DO 7 Utiel Requena 1 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for Gram-negative bacteria |
Autor | GREGORY, P. C. INGLEDEW, W. M. |
Dades Font | Brewers Digest - abril 1981 - V: - N: , Pg: 24-35 |
Descriptors | Bacteris Acid lactic Flavobacterium proteus Bacteriologia Medi Acid acetic |
Localització | C 10/7 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for the isolation of lactic acid bacteria |
Autor | CASEY, G. P. INGLEDEW, W. M. |
Dades Font | Brewers Digest - mar? 1981 - V: - N: , Pg: 38-45 |
Descriptors | Bacteris Bacteriologia Medi Acid acetic Acid lactic Flavobacterium proteus |
Localització | C 10/6 |
Títol | Varietats de raim per a l?elaboracio de vins de criansa. Adaptacio de la varietat al medi. Aptituds enologiques |
Autor | NADAL, M. |
Dades Font | Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 38 pp |
Descriptors | Varietats Raim Elaboracio Vinificacio Vi de crian?a Adaptatcio |
Localització | C 13/95 |