Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Medi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol 1r congres sobre agricultura, alimentacio i medi ambiente: La industria agroalimentaria a Catalunya 2004
Autor GOMAR I JIMENEZ, I.  
Dades Font Quaderns Agraris ISSN: 0213-0319 - Desembre 2006 - V: - N: 30, Pg: 5-21
Descriptors Congressos Agricultura Alimentacio Medi ambient Industria agroalimentaria Catalunya

Títol Bodega, La. Presente y futuro (III).
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 76, Pg: 58-63
Descriptors Celler Crian?a Barrica Vi Gestio de residus Efluents vinicoles Anhidrid carbonic Eficiencia energetica Energia renovable Adaptacio Medi

Títol Els pesticides i el medi ambient
Autor PALAU, R.   ESPA?A, F.J.  
Dades Font Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 21-25
Descriptors Pesticides Medi ambient Contaminacio Toxicitat

Títol Influencia del medi en l'agregacio de llevats floculants
Autor GRAMONA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 10-15
Descriptors Floculacio Llevats

Títol Ordre de 12 d'abril de 1996, de la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient, per la qual s'aprova el text refos del Reglament de la Denominacio d'Origen Utiel-Requena i el Consell Regulador
Autor Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana  
Dades Font Diari Oficial de la Generalitat Valenciana - juny 1996 - V: - N: 2763, Pg: 6155 - 6171
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Utiel-Requena DO Reglament Consell regulador
Localització DO 7 Utiel Requena 1

Títol The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for Gram-negative bacteria
Autor GREGORY, P. C.   INGLEDEW, W. M.  
Dades Font Brewers Digest - abril 1981 - V: - N: , Pg: 24-35
Descriptors Bacteris Acid lactic Flavobacterium proteus Bacteriologia Medi Acid acetic
Localització C 10/7

Títol The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for the isolation of lactic acid bacteria
Autor CASEY, G. P.   INGLEDEW, W. M.  
Dades Font Brewers Digest - mar? 1981 - V: - N: , Pg: 38-45
Descriptors Bacteris Bacteriologia Medi Acid acetic Acid lactic Flavobacterium proteus
Localització C 10/6

Títol Varietats de raim per a l?elaboracio de vins de criansa. Adaptacio de la varietat al medi. Aptituds enologiques
Autor NADAL, M.  
Dades Font Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 38 pp
Descriptors Varietats Raim Elaboracio Vinificacio Vi de crian?a Adaptatcio
Localització C 13/95