Registres trobats: 9
Títol | Analisis del color y de la madurez fenolica en uva y tintos de la D.O.Tarragona |
Autor | MATEOS, S. VALLS, J. GIRON, M. LAMPREAVE, M. NADAL, M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 164-166 |
Descriptors | Color Maduresa fenolica Analisi Raim Vi Tarragona DO Denominacio d'origen |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Caracteristicas de la uva y el vino en relacion a la calidad del suelo. Ejemplo en Priorato y Tarragona |
Autor | NADAL, M. |
Dades Font | Los suelos y su trabajo en relacion ocn la calidad de los vinos - Mayo 2000 - V: XV Cursos Rioja- N: , Pg: 11-25 |
Descriptors | Vi Raim Caracteristiques Sol Qualtiat Priorat Tarragona Edafologia Qualitat del sol |
Localització | 631.4:634.8 CUR |
Títol | Estudio de la maduracion fenolica zonal en las variedades Garnacha y Cari?ena en la DO Terra Alta |
Autor | EDO, M. NADAL, M. LAMPREAVE, M |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 180-182 |
Descriptors | Maduresa tecnologica Maduresa fenolica Ra?m Garnacha Garnatxa Cari?ena |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio de la madurez fenolica sobre diferentes variedades tintas y su relacion con el color de los vinos |
Autor | MATEOS, S. VALLS, J. NADAL, M. AROLA, L. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 45-50 |
Descriptors | Maduracio fenolica Varietats negres Color Vi Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Evaluacion in vitro de la sensibilidad de Fusarium oxysporum f.sp. lycopersici y F. oxysporum f.sp. radicis-lycopersici al metil-tiofanato y caracterizacion molecular |
Autor | MORET, A. SANTAMARIA, G. NADAL, M. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Octubre 2005 - V: - N: 172, Pg: 50-54 |
Descriptors | In vitro Fusarium oxysporum f.sp. lycopersici Fusarium oxysporum f. sp. radicis-tycopersici Metiltiofanat Caracteritzacio molecular |
Títol | Perfil aromatico y calidad de los vinos |
Autor | NADAL, M. |
Dades Font | VIII Cursos Rioja 93 - 1993 - V: - N: , Pg: 73-107 |
Descriptors | Perfil aromatic Aroma Vi Qualitat |
Localització | 663.251 Cur |
Títol | Reg i qualitat del raim |
Autor | NADAL, M. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 19-30 |
Descriptors | Reg Qualitat del raim Raim |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Relacion entre el contenido de K en hoja y el PH y la acidez de mostos de la variedad Albari?o |
Autor | LANDIN, D. LAMPREAVE, M. NADAL, M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 507-509 |
Descriptors | Albarino Albarinyo Fulla Most Potasi Acidesa |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Varietats de raim per a l?elaboracio de vins de criansa. Adaptacio de la varietat al medi. Aptituds enologiques |
Autor | NADAL, M. |
Dades Font | Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 38 pp |
Descriptors | Varietats Raim Elaboracio Vinificacio Vi de crian?a Adaptatcio |
Localització | C 13/95 |