Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
LEE, T.H.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Defining and targeting consumer preferences
Autor LESSCHAEVE, I.   NORRIS, L.N.   LEE, T.H.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 118-122
Descriptors Preferencies Consumidor Vi Marqueting Chardonnay
Localització 634.8:663.2(061.3) AUS

Títol Factors affecting the induction of malolactic fermentation in red wines with Leuconostoc oenos
Autor WIBOWO, D.   FLEET, G.H.   LEE, T.H.   ESCHENBRUCH, R.E.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1988 - V: - N: 64, Pg: 421-428
Descriptors Fermentacio malolactica Vi negre Leuconostoc oenos
Localització C 8/70

Títol Les chlorures et le sodium dans les vins australiens
Autor LEE, T.H.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 854, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Australia Clorur Sodi Composicio Analisi Dosificacio Dosatge Medi ambient Sol Clima Most
Localització FV 854

Títol Practical Implications of Malolactic Fermentation: A Review
Autor DAVIS, C.R.   WIBOWO, D.   ESCHENBRUCH, R.   LEE, T.H.   FLEET, G.H  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 290-301
Descriptors Fermentacio malolactica Vi
Localització C 7/59

Títol The composition of Shiraz grape berries- implications for wine.
Autor JOHNSTONE, R.S.   CLINGELEFFER, P.R.   LEE, T.H.  
Dades Font Maintaining the competitive edge: proceedings of the ninth Australian Wine Industry Technical Conference, 16-19 July - 1996 - V: - N: , Pg: 105-108
Descriptors Shiraz Composicio Raim Analisi Vinificacio
Localització C 12/51