Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Etude des interactions entre Saccharomyces cerevisae et Oenococcus oeni: Impact sur la realisation de la fermentation malolactique en cultures sequentielles et en co-inoculation
Autor NEHME, N.   MATHIEU, F.   TAILLANDIER, P.  
Revista Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques
Numero 131
Mes Avril
Any 2009
Pàgina 11-14
Lloc Chaintre
Descriptors Vinificacio   Fermentacio malolactica   Saccharomyces cerevisiae   Oenococcus oeni   Acid malic   Coinoculacio   Pes molecular   Treball d'experimentacio  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.