Registres trobats: 14
Títol | Caracteristicas de los fertilizantes usados en fertirrigacion y su efecto sobre el agua de riego |
Autor | FERRER TALON, P. J. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Abril 2009 - V: XVI- N: 286, Pg: 22-26 |
Descriptors | Adobatge Fertilitzacio Fertirrigacio Aigua Reg Fertilitzant Efecte Reg localitzat Salinitat pH |
Títol | Efecte beneficios del consum moderat de vi. |
Autor | DOLL, R. PETO, R. |
Dades Font | ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842X VOL 12 - 1995 - V: - N: 32, Pg: 26 |
Descriptors | Vi Consum Salut |
Títol | Efecte de diferents portaempelts en la varietat Xarel.lo |
Autor | SELLA, J. ESPINAS, E. |
Dades Font | Catalunya Rural i Agraria ISSN: 1134-2390 - juliol 1996 - V: - N: 25, Pg: 8-10 |
Descriptors | Portaempelt Xarel.lo Vinya |
Títol | Efecte de l'aclariment sobre la qualitat del vi |
Autor | COCA, A. |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Aclarida Qualitat Vi Rioja DOQ Rioja Alavesa Vinificacio |
Localització | (043) COCA FITO |
Títol | Efecte de la presencia de diferents pesticides sobre la cinetica fermentativa |
Autor | FORT, F. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1997 - V: - N: 40, Pg: 3-10 |
Descriptors | Pesticides Cinetica fermentativa |
Títol | Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio |
Autor | BARTRA, E. ESCURSELL, A. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Efecto de distintos ambientes sobre las caracteristicas fisico-quimicas y sensoriales del Montepulciano d'Abruzzo DOC. |
Autor | DI LENA, B.et al |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo III- N: , Pg: 19pp |
Descriptors | Ambient Efecte Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials Montepulciano d'Abruzzo DOC |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Efectos de la nutrici?n mixta amonio/nitrato en un cultivo de olivar fertirrigado. Ventajas espec?ficas en Producci?n Integrada |
Autor | CASAR FERNANDEZ, C. MU?OZ-GERRA REVILLA, L. M. SALAZAR, D. |
Dades Font | Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad publica ISSN: 1131-8988 - Octubre 2008 - V: - N: 202, Pg: 68-72 |
Descriptors | Efecte Nutricio Amoni Nitrat Conreu Olivera Fertirrigacio Produccio integrada |
Títol | Efectos del aclareo y el despunte de racimos en el Cv Tempranillo. Influencia de la poda en verde en la produccion y en la calidad |
Autor | OLMOS, M.C. LOPEZ-CORTES, I. SALAZAR,D.M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3206, Pg: 134-139 |
Descriptors | Qualitat del raim Raim Produccio de raim Tempranillo Dades estadistiques Aclarida Aclarida de raim Efecte Efecte positiu |
Títol | Effects of post-harvest treatment and storage time on the organic acid content in assaria and mollar pomegranate ( Punica Granatum L.) fruit |
Autor | MIGUEL, G. FONTES, C. MARTINS, D. [et al.] |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322 |
Descriptors | Punica granatum L. Magrana Granada Efecte Temps Emmagatzematge Acid organic |
Localització | C 24/100 |
Títol | Estudi de l'efecte de l'aclarida de raims en la varietat Macabeu. |
Autor | DOMINGO, C. |
Dades Font | - mar? 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Aclarida Raim Macabeu Penedes Estada en practiques Vi |
Localització | (043) DOMINGO GUSTEMS |
Títol | Estudi e l'efecte del microcel a la fermentacio alcoholica. Memoria d'estada en practiques a les bodegues Alexandre Bonnet |
Autor | BARBA, L. M. |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Fermentacio alcoholica Microcel Champagne Vins Vinificacio |
Localització | (043) BARBA ESTADELLA |
Títol | La percepcio de notes aromatiques del vi i l?efecte de certes molecules volatils |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 6-12 |
Descriptors | Aroma Percepcio Vi Molecules volatils Odorants Equilibri aromatic Defectes del vi Vi blanc Composicio quimica Vi rosat |
Títol | Un nuevo efecto del desfangado sobre la fermentacio |
Autor | SANTAMARIA, P. LOPEZ, R. GUTIERREZ, A.R. EPIFANIO, S. PALACIOS, A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 349-356 |
Descriptors | Efecte Desfangament Fermentacio |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |