Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Efecte

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol Caracteristicas de los fertilizantes usados en fertirrigacion y su efecto sobre el agua de riego
Autor FERRER TALON, P. J.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Abril 2009 - V: XVI- N: 286, Pg: 22-26
Descriptors Adobatge Fertilitzacio Fertirrigacio Aigua Reg Fertilitzant Efecte Reg localitzat Salinitat pH

Títol Efecte beneficios del consum moderat de vi.
Autor DOLL, R.   PETO, R.  
Dades Font ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842X VOL 12 - 1995 - V: - N: 32, Pg: 26
Descriptors Vi Consum Salut

Títol Efecte de diferents portaempelts en la varietat Xarel.lo
Autor SELLA, J.   ESPINAS, E.  
Dades Font Catalunya Rural i Agraria ISSN: 1134-2390 - juliol 1996 - V: - N: 25, Pg: 8-10
Descriptors Portaempelt Xarel.lo Vinya

Títol Efecte de l'aclariment sobre la qualitat del vi
Autor COCA, A.  
Dades Font - Juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Aclarida Qualitat Vi Rioja DOQ Rioja Alavesa Vinificacio
Localització (043) COCA FITO

Títol Efecte de la presencia de diferents pesticides sobre la cinetica fermentativa
Autor FORT, F.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1997 - V: - N: 40, Pg: 3-10
Descriptors Pesticides Cinetica fermentativa

Títol Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio
Autor BARTRA, E.   ESCURSELL, A.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio
Localització 663.223 Con

Títol Efecto de distintos ambientes sobre las caracteristicas fisico-quimicas y sensoriales del Montepulciano d'Abruzzo DOC.
Autor DI LENA, B.et al  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo III- N: , Pg: 19pp
Descriptors Ambient Efecte Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials Montepulciano d'Abruzzo DOC
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Efectos de la nutrici?n mixta amonio/nitrato en un cultivo de olivar fertirrigado. Ventajas espec?ficas en Producci?n Integrada
Autor CASAR FERNANDEZ, C.   MU?OZ-GERRA REVILLA, L. M.   SALAZAR, D.  
Dades Font Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad publica ISSN: 1131-8988 - Octubre 2008 - V: - N: 202, Pg: 68-72
Descriptors Efecte Nutricio Amoni Nitrat Conreu Olivera Fertirrigacio Produccio integrada

Títol Efectos del aclareo y el despunte de racimos en el Cv Tempranillo. Influencia de la poda en verde en la produccion y en la calidad
Autor OLMOS, M.C.   LOPEZ-CORTES, I.   SALAZAR,D.M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3206, Pg: 134-139
Descriptors Qualitat del raim Raim Produccio de raim Tempranillo Dades estadistiques Aclarida Aclarida de raim Efecte Efecte positiu

Títol Effects of post-harvest treatment and storage time on the organic acid content in assaria and mollar pomegranate ( Punica Granatum L.) fruit
Autor MIGUEL, G.   FONTES, C.   MARTINS, D.   [et al.]  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322
Descriptors Punica granatum L. Magrana Granada Efecte Temps Emmagatzematge Acid organic
Localització C 24/100

Títol Estudi de l'efecte de l'aclarida de raims en la varietat Macabeu.
Autor DOMINGO, C.  
Dades Font - mar? 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Aclarida Raim Macabeu Penedes Estada en practiques Vi
Localització (043) DOMINGO GUSTEMS

Títol Estudi e l'efecte del microcel a la fermentacio alcoholica. Memoria d'estada en practiques a les bodegues Alexandre Bonnet
Autor BARBA, L. M.  
Dades Font - Juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Fermentacio alcoholica Microcel Champagne Vins Vinificacio
Localització (043) BARBA ESTADELLA

Títol La percepcio de notes aromatiques del vi i l?efecte de certes molecules volatils
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 6-12
Descriptors Aroma Percepcio Vi Molecules volatils Odorants Equilibri aromatic Defectes del vi Vi blanc Composicio quimica Vi rosat

Títol Un nuevo efecto del desfangado sobre la fermentacio
Autor SANTAMARIA, P.   LOPEZ, R.   GUTIERREZ, A.R.   EPIFANIO, S.   PALACIOS, A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 349-356
Descriptors Efecte Desfangament Fermentacio
Localització 634.8(462.221.1) JOR