Registres trobats: 4
Títol | Acidificacion biologica de mostos de zonas calidas |
Autor | CALDERON, F VARELA, F NAVASCUES, E COLOMO, B GONZALEZ, M.C SUAREZ, J.A |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 VOL XXXVII - noviembre 2000 - V: - N: 317, Pg: 149-153 |
Descriptors | Most Acidificacio biologica Zones calides |
Títol | Acidificacion biologica de vinos con bajo contenido en acidos |
Autor | VAL VILLA, P. FERRER SOLER, S. PARDO CUBILLOS, I. |
Dades Font | Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 34-42 |
Descriptors | Acidificacio biologica Vi Contingut baix d'acids Acidesa Acid lactic Most Llevats Bacteris lactics Acid malic |
Títol | Simultaneous and sequential fermentations with yeast and lactic acid bacteria in apple juice |
Autor | HERRERO, M. et al. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - January 1999 - V: 22- N: 1, Pg: 48-51 |
Descriptors | Poma Suc de poma Acid lactic Suc de poma concentrat Interaccio amb microorganismes Acidesa Acid malic Degradacio Acidificacio biologica Acidificacio |
Localització | C 2/20 |
Títol | Sobre las posibilidades de acidificacion de mostos en zonas calidas. Acidificacion quimica y/o biologica |
Autor | SUAREZ, J. A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2903, Pg: 966-974 |
Descriptors | Most Acidificacio Acidificacio biologica Saccharomyces Llevats Caracteristiques organoleptiques Acid organic |