Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Zones calides

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Acidificacion biologica de mostos de zonas calidas
Autor CALDERON, F   VARELA, F   NAVASCUES, E   COLOMO, B   GONZALEZ, M.C   SUAREZ, J.A  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 VOL XXXVII - noviembre 2000 - V: - N: 317, Pg: 149-153
Descriptors Most Acidificacio biologica Zones calides

Títol Control biologico de la acidez en mostos de zonas calidas.I. Seleccion de levaduras productoras de acido malico y acido lactico
Autor YERAMIAN, N.   CALDERON, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 199-204
Descriptors Control biologic Acidesa Most Zones calides Acid malic Acid lactic Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Enologia aplicada a la elaboracion de vinos tintos en zonas calidas o afectadas por el cambio climatico
Autor BUTZKE, C.  
Dades Font V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 71-84
Descriptors Enologia Elaboracio de vi Vi negre Zones calides Canvi climatic Temperatura California Rioja Australia Estats Units d'America Dades estadistiques
Localització 663.2 For

Títol Principales compuestos fenolicos de los vinos de zonas calidad: Cabernet Sauvignon, Cencibel / Tempranillo y Shiraz
Autor CABEZUDO IBA?EZ, M?.D.   VICARIO ESPINOSA, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 73-78
Descriptors Compostos fenolics Zones calides Cabernet sauvignon Tempranillo Cencibel Shiraz

Títol Respuesta agronomica de diferentes cultivares tintos de vid en zona templada
Autor BAEZA, P.   SANCHEZ-LIRIO, M.   VERDUGO, J.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2011 - V: 80- N: 940, Pg: 328-332
Descriptors Zones calides Maduracio de la vinya Varietats de vinya Acidesa pH

Títol The influence of controlled water inputs on grape quality in warm regions
Autor POSSINGHAM, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 63-68
Descriptors Sistema de reg Influencia Qualitat del raim Zones calides
Localització 634.8:663.2 CON