Registres trobats: 99
Títol | A Method for the Determination of Changes of Glycolytic Metabolites in Yeast on a Subsecond Time Scale Using Extraction at Neutral pH |
Autor | Koning, Wim de Karel van Dam |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 204 - January 1992 - V: - N: , Pg: 118-123 |
Descriptors | Llevats pH Glicolisi |
Localització | C 15/14 |
Títol | Acid, sulfur and sorbate treatments for wine. An overview with practical considerations |
Autor | ABRAMS, B |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - hivern 1992 - V: - N: 4, Pg: 132-135 |
Descriptors | Vi Vinificacio Fermentacio Acidesa Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre pH Acid tartric Acid tartaric Acid citric Dosificacio Dosatge |
Títol | Acridine Orange as a Probe for Measuring pH Gradients across Membranes: Mechanism and Limitations |
Autor | GJEDDE, M. |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 192 - 1991 - V: - N: , Pg: 316-321 |
Descriptors | Acridine orange pH Membrana |
Localització | C 8/99 |
Títol | Aplicacion de dos enmiendas calizas en suelos acidos dedicados al cultivo de la variedad Mencia |
Autor | OLEGO, M.A. GARZON, J.E. RUBIO, J.J. GARCIA, V.M. ALVAREZ, J.M. QUIROGA, M.J. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2012 - V: 19- N: 347, Pg: 52-60 |
Descriptors | Mencia Sol acid pH Catio d'hidrogen Vitis vinifera Acidesa |
Títol | Application of differential pH in the aenological field |
Autor | CECCHINI, F. MORASSUT, M |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 407-410 |
Descriptors | pH Enologia |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Bio-disponibilite des elements mineraux du sol, pH et matiere organique |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 12-13 |
Descriptors | Biodisponibilitat Elements minerals Materia organica pH Analisi del sol Fertilitzacio |
Títol | Biodegradacion de un vertido lacteo: influencia de la carga organica a valores altos de pH. Determinacion de las condiciones optimas para un proceso de nitrificacion |
Autor | ALVARES MATEOS, P. et al |
Dades Font | Alimentaria Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 37-43 |
Descriptors | Biodegradacio Productes lactics pH Nitrificacio |
Títol | Calcium in viticulture. Unravelling the mystique of French terroir |
Autor | SAXTON, V. |
Dades Font | Australian and New Zealand Wine Industry Journal ISSN: 0819-2421 - May/June 2002 - V: 17- N: 3, Pg: 28-33 |
Descriptors | Calci Viticultura Sol pH |
Títol | Cambios fisicos y quimicos durante la maduracion de Vitis vinifera, variedad Monastrell, en la DO Jumilla |
Autor | NAVARRO, G. ...(et al.) |
Dades Font | Suelo y Planta ISSN: 1130-796X VOL 2 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-58 |
Descriptors | Raim Maduracio Pes Densitat Acidesa Vitis vinifera Monastrell Varietats Jumilla DO pH |
Títol | Cambios que sufren los parametros fisico-quimicos de los vinos sobretablas sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado en madera de roble |
Autor | MONEDERO, L. OLALLA, M. GIMENEZ, R. VILLALON, M. LOPEZ, H. LOPEZ, M.C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 45-54 |
Descriptors | Envelliment accelerat Parametres fisicoquimics Roure Acidesa total Acidesa volatil Grau alcoholic pH Densitat Sucre reductor Extracte sec Anhidrid sulfuros |
Títol | Caracteristicas de los fertilizantes usados en fertirrigacion y su efecto sobre el agua de riego. Evaluacion de distintos abonos solidos y liquidos usados frecuentemente en fertirrigacion |
Autor | FERRER TALON, P.J. |
Dades Font | Vida rural : el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Abril 2009 - V: XVI- N: 286, Pg: 22-26 |
Descriptors | Adob Fertirrigacio Aigua Fertilitzant Reg Salinitat Temperatura pH Conductivitat electrica Fertilitzacio Adobatge |
Títol | Caracteristicas de los fertilizantes usados en fertirrigacion y su efecto sobre el agua de riego |
Autor | FERRER TALON, P. J. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Abril 2009 - V: XVI- N: 286, Pg: 22-26 |
Descriptors | Adobatge Fertilitzacio Fertirrigacio Aigua Reg Fertilitzant Efecte Reg localitzat Salinitat pH |
Títol | Combination effect of pH, SO2, ethanol and temperature on the growth of "Leuconostoc oenos" |
Autor | BRITZ, T.J. TRACEY, R.P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 68 - 1990 - V: - N: , Pg: 23-31 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Etanol Temperatura Creixement Leuconostoc oenos pH |
Localització | C 7/71 |
Títol | Comment eviter les contaminations bacteriennes? |
Autor | NIONCEL, C. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1997 - V: - N: 225, Pg: 56-57 |
Descriptors | Contaminacio bacteriana Charentes pH Vinificacio Estabilitzacio Pineau |
Títol | Compartmental redistribution and long-distance transport of abscisic acid (ABA) in plants as influenced by environmental changes in the rhizosphere - a biomathematical model |
Autor | SLOVIK, S. DAETER, W. HARTUNG, W. |
Dades Font | Journal of experimental botany - agost 1995 - V: - N: 289, Pg: 881-894 |
Descriptors | Acid abscisic Redistribucio compartimental Informatica Biomatematica pH Comunicacio peu-arrel Comunicacio arrel-peu |
Localització | C 10/2 |
Títol | Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (II) |
Autor | DIAZ, M. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 854-860 |
Descriptors | Vi Fenols volatils Grau alcoholic pH Brettanomyces Defectes organoleptics Factors de risc Caracter Brett |
Títol | Correction de l'acidite des mouts et des vins. |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141 |
Descriptors | Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania |
Localització | C 5/50 |
Títol | Correlazione fra pH, potere tampone, stabilizzazione microbiologica e sensazione acida di un vino |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 27-34 |
Descriptors | pH Estabilitzacio microbiologica Acidesa Vi |
Localització | C 21/69 |
Títol | Crianza y envejecimiento a pH alto |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | VII Cursos de la Rioja 92 - 1992 - V: - N: , Pg: 23-49 |
Descriptors | Crian?a Envelliment pH Vi Vinificacio Clarificacio Tast |
Localització | 663.258.42 Cur |
Títol | Desarrollo teorico practico de la valoracion de acidez total y medida de pH en mostos y vinos. |
Autor | ESPINOSA, L. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1995 - V: - N: 38, Pg: 47-52 |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Potenciometria Most Vi pH Acidesa total Electrode de referencia Electrode de vidre |
Títol | Determination de l'acidite titrable. |
Autor | IOURJAN, J. I. ROUVINSKY, O. E. PAVLENKO, N. M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 801, Pg: 2 P. |
Descriptors | Determinacio Acidesa Most Vi pH Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | FV 801 |
Títol | Determination du pH (du vin ou du mout) |
Autor | |
Dades Font | FV - desembre 1965 - V: - N: 183, Pg: 2 p. |
Descriptors | Determinacio pH Vi Most |
Localització | FV 183 |
Títol | Determination of the intracellular pH (pHi) of growing cells of Saccharomyces cerevisiae: the effect of reduced-expression of the membrane H+ATPase |
Autor | BRACEY, D. HOLYOAK, C. D. NEBE-von CARON, G. COOTE, P. J. |
Dades Font | Journal of Microbiological Methods ISSN: 0167-7012 - 1998 - V: - N: 31, Pg: 113-125 |
Descriptors | pH intracel.lular Esters diacetat.-succinimidil de fluoresceina CFSA-SE Membrana H+-ATPasa Acid sorbic Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 24/51 |
Títol | Development of a new method for evaluation of yeast vitality by measuring intracellular pH |
Autor | IMAI, T. NAKAJIMA, I OHNO, T |
Dades Font | Technical-Quarterly masters brewer's association VOL 30 - 1993 - V: - N: 4, Pg: 109-113 |
Descriptors | Fermentacio pH intracel.lular Llevats |
Localització | C 9/3 |
Títol | Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1). |
Autor | LITCHEV, V. GORANOV, N. ALBERT, H. YANAKIEV, M. |
Dades Font | FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p. |
Descriptors | pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio |
Localització | FV 425 |
Títol | Distribution of individual cytoplasmic pH values in a population of the yeast Saccharomyces cerevisiae |
Autor | CIMPRICH, P. SLAVIK, J. KOTYK, A. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 130, Pg: 245-252 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae pH intracel.lular Llevats pH citoplasmic Sonda fluorescent Representacio de ratio |
Localització | C 24/61 |
Títol | Efectos de la desmetalizacion por intercambio ionico tipo quelatante en vinos tintos |
Autor | COBO, M. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 349-359 |
Descriptors | Intercanvi ionic Desmetal?litzacio Ferro Coure pH Vi negre |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Effect of potassium and nitrogen supply on organic acid concentration and pH of grape juice: preliminary results |
Autor | RUHL, E.H. FUDA, A.P. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 312-14 |
Descriptors | Potasi Nitrogen Concentracio Acid organic pH Raim |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Effect of the pH influent conditions in fixed-film reactors for anaerobic thermophilic treatment of wine-distillery wastewater |
Autor | PEREZ, M. et al. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 245-252 |
Descriptors | Digestio anaerobica pH Condicions termofiliques Filtre anaerobic Residus Destil.leria Aigues residuals Efluents vitivinicoles Residus vitivinicoles |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Effect pf pH and age of culture on cellular fatty acid composition of Leuconostoc oenos. |
Autor | DRICI-CACHON, Z. CAVIN, J.F. DIVIES, C. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 VOL 22 - 1996 - V: - N: 5, Pg: 331-334 |
Descriptors | Leuconostoc oenos pH Acids grassos |
Localització | C 12/93 |
Títol | Effects of low temperatures (9-33QC) and pH (3.3-5.7) in the loss of Saccharomyces cerevisiae viability by combining lethal concentrations of ethanol with octanoic and decanoic acids |
Autor | VIEGAS, C. A. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 1997 - V: - N: 34, Pg: 267-277 |
Descriptors | Acid decanoic Acid octanoic Etanol Concentracions letals Saccharomyces cerevisiae pH Tempratura baixa |
Localització | C 23/71 |
Títol | Effects of rootstocks and k+ supply on pH and acidity of grape juice |
Autor | RUHL, E.H. |
Dades Font | Proceedings of the XXV International Horticultural Congress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 31-37 |
Descriptors | Vinya Vitis Arrels Qualitat Potasi Portaempelt |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Enhacement of anthocyanin accumulation by high osmotic stress and low pH in grape cells (Vitis hybrids) |
Autor | SUZUKI, Masahiko |
Dades Font | Journal of Plant Physiology ISSN: 0176-1617 VOL 147 - 1995 - V: - N: 1, Pg: 152-155 |
Descriptors | Acumulacio antocianica Estres osmotic Hibrids Cel.lula Raim pH |
Localització | C 10/65 |
Títol | Ensayos comparativos. Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I) |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3158, Pg: 486-493 |
Descriptors | Vi Bacteris lactics pH Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Propietats organoleptiques Inoculacio |
Títol | Equilibrio ionico en mostos y vinos. Factores que intervienen. |
Autor | FRANCO, E. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1994 - V: - N: 11-12, Pg: 38-46 |
Descriptors | Equilibri ionic Most Vi Potassi Acidesa Equilibri acid pH |
Títol | Estudio del nivel de potasio en el peciolo de la hoja y su relacion con el pH y concentracion de potasio en vino |
Autor | FRANCO ALADREN, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2004 - V: XV- N: 90, Pg: 7-16 |
Descriptors | Peciol pH Potassi Vi Concentracio |
Títol | Etude physiologique de differentes souches genotypiques de Brettanomyces isolees dans le sud de la France |
Autor | PIC BLATEYRON, L. GRANES, D. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Mars/Avril 2012 - V: - N: 251, Pg: 10-17 |
Descriptors | Estudi fisiologic Brettanomyces Fran?a Inoculacio Vinificacio Temperatura pH Bilan hidric |
Títol | Evaluacion de algunas caracteristicas de los suelos agricolas de Tenerife (Islas Canarias) (I): pH, conductividad electrica, materia organica oxidable y fosforo soluble |
Autor | PEREZ, C. FUENTES, F. YANES, C. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Marzo 2006 - V: - N: 177, Pg: 51-54 |
Descriptors | Tenerife Sol agricola pH Conductivitat electrica Materia organica oxidable Fosfor |
Títol | Evolucion del sulfuroso y pH, despues del embotellado, en vinos monovarietales jovenes de la variedad Godello |
Autor | LOSADA, M.M. LOPEZ, J. VICARIA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 359-375 |
Descriptors | Sulfuros pH Embotellament Vi monovarietal jove Godello |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Expression de l'acidite ionique des eaux-de-vie par le pH pondere. |
Autor | DEIBNER, L. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 532, Pg: 1 p. |
Descriptors | Acidesa Ions Begudes alcoholiques pH |
Localització | FV 532 |
Títol | Fatty acid Composition of Malolactic Oenococcus oeni Strains Exposed to pH and Ethanol Stress |
Autor | BASTIANINI, A GRANCHI, L GUERRINI, S VINCENZINI, M |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 12 - novembre 2000 - V: - N: 3, Pg: 333-342 |
Descriptors | Acids grassos Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Estres d'etanol pH |
Títol | Fermentations malolactiques (FML). Comment mener des FML difficiles |
Autor | CUNIN, M. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2010 - V: - N: 365, Pg: 60-62 |
Descriptors | Fermentacio malolactica pH SO2 Temperatura |
Títol | Growth and metabolism of sugar and acids of "Leuconostoc oenos" under different conditions of temperature and pH. |
Autor | SERPA, M. SILVA, M. H. CORTES, I. MENDES, A. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 76 - 1994 - V: - N: , Pg: 42-48 |
Descriptors | Metabolisme Acid Creixement Leuconostoc oenos Temperatura pH |
Localització | C 7/128 |
Títol | HySP26 gene transcription is strongly induced during Saccharomyces cerevisiae growth at low pH |
Autor | CARMELO, V. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 149 - 1997 - V: - N: 1, Pg: 85-88 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Transcripcio genetica HSP26 Estres acid |
Localització | C 11/61 |
Títol | Impact et interaction de l'environnement nutritionnel et du pH des mouts sur le developpement des aromes |
Autor | PILLET, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 17-20 |
Descriptors | Most Interaccio Entorn Nutrients Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma |
Títol | Importancia del pH en la crianza del vino tinto |
Autor | VIVAS, N. |
Dades Font | XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 49-67 |
Descriptors | pH Crian?a Vi negre |
Localització | 663.254 Cur |
Títol | Important aspects of measuring ph |
Autor | PLESSIS, C.S. du |
Dades Font | Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 188, Pg: |
Descriptors | pH Determinacio |
Títol | Influence of rootstock on must composition, in particular PH and acidity |
Autor | GAY, G. MORANDO, M. BOVIO, M. NAVISSANO, G. NOVELLO, V. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 385-388 |
Descriptors | Portaempelt Compostos Most pH Acidesa |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influencia de distintas dosis y momentos de aplicacion del riego sobre la madurez tecnologica y fenolica de uvas tintas cv Tempranillo en Extremadura |
Autor | VALDES SANCHEZ, M.E. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 191-200 |
Descriptors | Deficit hidric pH Acid malic Antocians Potencial hidric Tempranillo Irrigacio Maduracio fenolica |
Localització | 6348(462.221.2) JOR |
Títol | Influencia de la temperatura y del pH en la biosintesis de acido malico por Sccharomyces cerevisiae seleccionadas |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VARELA, F. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 237-242 |
Descriptors | Temperatura pH Biosintesi Acid malic Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Influencia del PH en la fermentacion malolactica |
Autor | CARBO, R. CLOS, A. SANCHO, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 1998 - V: - N: 57, Pg: 36-42 |
Descriptors | pH Bacteris lactics Cabernet sauvignon Fermentacio malolactica |
Títol | Influencia del PH y la "flor" en los destilados obtenidos de vinos de jerez |
Autor | LOPEZ ROMASANTA, F. CASAS ASIN, J.A., PINEDO CONTRERAS, J.M., TRILLO GUTIERREZ, L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 24-29 |
Descriptors | pH Destil?lat Vi de jerez Crian?a biologica Saccharomyces Fermentacio |
Títol | Influencia del momento de aplicacion del riego sobre la produccion y la calidad del mosto. |
Autor | GARCIA, E. MARTINEZ, F. LISSARRAGUE, J. R. SOTES, V. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 49- |
Descriptors | Most Produccio Millora qualitativa Reg Vinya Raim Viticultura Cultiu Composicio pH Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Analisi |
Títol | Influencia del pH en los sistemas de cultivo |
Autor | DURAN ALTISENT, J.M. RETAMAL PARRA, N. MORATIEL YUGUEROS, R. |
Dades Font | Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Febrero 2009 - V: LXXIX- N: 915, Pg: 142-145 |
Descriptors | Sol Sol agricola Fertirrigacio Acidesa Fertilitzant Bicarbonat Aigua Reg |
Títol | Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 69-74 |
Descriptors | pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi Gust Cata |
Títol | Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 45-50 |
Descriptors | pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi |
Títol | Influencia del pH, acidez del vino y defectos organolepticos de origen microbiano en la cata del vino |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 35-46 |
Descriptors | pH Acidesa Vi Defectes organoleptics Origen microbia Cata Microorganismes contaminants |
Títol | Influenza del portinnesto sul contenuto di potassio, sul PH e sulla concentrazione di acidi organici del mosto della cv. Chardonnay |
Autor | BOSELLI, M. VOLPE, B. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 389-392 |
Descriptors | Portaempelt Potassi pH Acid organic Most Chardonnay |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (y II) |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3159, Pg: 566-572 |
Descriptors | Bacteris lactics pH Vi Inoculacio FML Analisi organoleptica |
Títol | Intracellular acidification does not account for inhibition of Saccharomyces Cerevisiae growth in the presence of ethanol |
Autor | FERNANDA-ROSA, M SA-CORREIA, I |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1995 - V: - N: 135, Pg: 271-274 |
Descriptors | Acidificacio intracel.lular Llevats Saccharomyces cerevisiae pH Membrana plasmatica H+-ATPasa Etanol Toxicitat Homeostasi |
Localització | C 23/76 |
Títol | Intracellular pH of yeast cells measured with flourescent probes |
Autor | SLAVIK, Jan |
Dades Font | Febs letters ISSN: 0014-5793 VOL 140 - abril 1982 - V: - N: 1, Pg: 22-26 |
Descriptors | pH Cel.lula Llevats Sonda fluorescent |
Localització | C 2/65 |
Títol | Ion transport in yeast |
Autor | BORST-PAUWELS, G. W. F. H. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0304-4157 VOL 650 - 1981 - V: - N: , Pg: 88-127 |
Descriptors | Ions Llevats Transport Determinacio pH Membrana Microbiologia |
Localització | C 6/43 |
Títol | Iron chlorosis on calcareous soils. Alkaline nutritional condition as the cause for the chlorosis |
Autor | MENGEL, K. GEURTZEN, G. |
Dades Font | Journal of Plant Nutrition ISSN: 0190-4167 VOL 9 - 1986 - V: - N: 3-7, Pg: 161-173 |
Descriptors | Nutricio alcalina Carencia de ferro Clorosi ferrica Bicarbonat Fosfat Apoplast pH |
Localització | C 23/64 |
Títol | L'Acidite des mouts et des vins. 2? partie: facteurs physiologiques et agronomiques de variation |
Autor | CHAMPAGNOL, F |
Dades Font | Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 103 - 1986 - V: - N: 15-16, Pg: 361-374 |
Descriptors | Vi Most Acidesa pH |
Localització | C 2/90 |
Títol | L'Acidite des mouts et des vins |
Autor | CHAMPAGNOL, F |
Dades Font | Le Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 103 - 1986 - V: - N: 20, Pg: 463-465 |
Descriptors | Most Vi Acidesa pH |
Localització | C 2/89 |
Títol | Le chaulage integre des sols viticoles |
Autor | SUTRE, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 29-30 |
Descriptors | Acidesa Sol viticola pH Vigor |
Títol | Mineralizacion de la materia organica de un vertido lacteo. Influencia del pH: Evolucion del amonio y fosfato. |
Autor | GUILLEN JIMENEZ, E. ALVAREZ MATEOS, P. ROMERO GUZMAN, F. PEREDA MARIN, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 47-54 |
Descriptors | Mineralitzacio Materia organica Amoni Fosfat Influencia del pH Lactics |
Títol | Movement of fatty acids, fatty acid analogues, and bile acids across phospolipid bilayers |
Autor | KAMP, F HAMILTON, J. A. |
Dades Font | Biochemistry ISSN: 0006-2960 VOL 32 - 1993 - V: - N: 41, Pg: 11074 - 11086 |
Descriptors | Acid gras inesterificat pH Bilis Cinesi Fosfolipids |
Localització | C 10/143 |
Títol | On the absorption of copper into yeast cell |
Autor | IMAHARA, H. KITAMURA, T. WAKATSUKI, T. TANAKA, H. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 43 - 1979 - V: - N: 8, Pg: 1687-1692 |
Descriptors | Coure Llevats Cel.lula Absorcio Citologia pH |
Localització | C 5/57 |
Títol | Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38 |
Descriptors | Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques |
Títol | Parametros enologicos de vinos de las Islas Canarias de acuerdo con su origen geografico |
Autor | DIAZ, C. CONDE, J.E. CLAVERIE, C. DIAZ, E. PEREZ TRUJILLO, J.P. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio / Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 147-150 |
Descriptors | Vi Illes Canaries Canaries Enologia Denominacio d'origen Parametres enologics pH Acidesa total Acid malic Acid tartaric Acidesa volatil Densitat Caracteritzacio fisicoquimica |
Títol | Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines |
Autor | RINALDI, A. GAMBUTI, A. MOIO, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25 |
Descriptors | Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric |
Títol | Prevoir le ph du vin des la recolte |
Autor | FAVAREL, J. L. |
Dades Font | VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1993 - V: - N: 180, Pg: 35-36 |
Descriptors | Vinificacio Vi Most Acidesa pH Analisi Control de qualitat |
Títol | Production and characterization of pectin from orange peel |
Autor | KHAN, A. A. SIDDIQUE, I. M. SIDDIQUE, M. PARVEEN, N. |
Dades Font | Journal of Agricultural Research VOL 23 - 1985 - V: - N: 2, Pg: 151-154 |
Descriptors | Taronja pH Extraccio de pectina Pectina |
Localització | C 11/84 |
Títol | Productos especificos para fertirrigacion y acidificacion de disoluciones de riego |
Autor | PELLICER, C. RINCON, L. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2005 - V: - N: 216, Pg: 28-34 |
Descriptors | Fertirrigacio Acidificacio Productes pH Fertilitzant Concentracio salina Equilibri ionic |
Títol | Reducing the Ph of red wines |
Autor | TROMP, A |
Dades Font | Vori leaflet series - 1986 - V: - N: 187, Pg: |
Descriptors | Vi negre pH Reduccio |
Títol | Regulation of Cytoplasmic pH in Bacteria |
Autor | BOOTH, I.R. |
Dades Font | Microbiological Reviews ISSN: 0146-0749 - December 1985 - V: 49- N: 4, Pg: 359-378 |
Descriptors | Regulacio pH citoplasmic Bacteris |
Localització | C 15/53 |
Títol | Relacion entre el contenido de K en hoja y el PH y la acidez de mostos de la variedad Albari?o |
Autor | LANDIN, D. LAMPREAVE, M. NADAL, M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 507-509 |
Descriptors | Albarino Albarinyo Fulla Most Potasi Acidesa |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Relevancia del control del pH en la elaboracion del queso |
Autor | SUINAGA, A. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2012 - V: - N: 430, Pg: 54-55 |
Descriptors | Elaboracio de formatge control pH |
Títol | Respuesta agronomica de diferentes cultivares tintos de vid en zona templada |
Autor | BAEZA, P. SANCHEZ-LIRIO, M. VERDUGO, J. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2011 - V: 80- N: 940, Pg: 328-332 |
Descriptors | Zones calides Maduracio de la vinya Varietats de vinya Acidesa pH |
Títol | Respuesta productiva y cualitativa de la variedad Tempranillo cultivada en vaso en condiciones semiaridas a la variacion del nivel de riego acorde con la densidad de plantacion |
Autor | YUSTE, J. RUBIO, J.A. YUSTE, R. [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 5-13 |
Descriptors | Regim hidric Tempranillo Valle del Duero Rendiment Desenvolupament vegetatiu Sucre de raim pH Antocianins Polifenols 2002-2004 |
Títol | Salinity increases juice total acids, sodium, potassium and PH |
Autor | STEVENS, R. COOMBE, B. ASPINALL, D. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 447-452 |
Descriptors | Salinitat Sodi Potassi pH |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Single point mutations in various domains of a plant plasma membrane H+-ATPase expressed in Saccharomyces cerevisiae increase H+-punping and permit yeast growth at low pH |
Autor | MORSOMME, P. KERCHOVE D'EXAERDE, A. MEESTER, S. THINES, D. GOFFEAU, A. BOUTRY, M. |
Dades Font | The EMBO journal ISSN: 0261-4189 VOL 15 - 1996 - V: - N: 20, Pg: 5513-5526 |
Descriptors | Mutacio ATPasa Plasma Membrana plasmatica Nicotiana plumbaginifolia Llevats Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 7/105 |
Títol | Study of a demonstration plant for the co-composting of olive-oil-processing wastewater and solid residue |
Autor | VLYSSIDES, A.G. BOURANIS, D.L. LOIZIDOU, M. KARVOUNI, G. |
Dades Font | Bioresource technology ISSN: 0960-8524 - 1996 - V: - N: 56, Pg: 187-193 |
Descriptors | Oli d'oliva Elaboracio d'oli Residus de premsatge Planta de demostracio pH Estabilitzacio Equilibri hidric Produccio d'energia Co-compostatge |
Localització | C 9/140 |
Títol | Teneurs en sulfates de divers types de vins grecs autres que les vins secs. |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 491, Pg: 7 p. |
Descriptors | Sulfat Sofre Vi licoros Vi escumos Vi dol? Grecia Sucre Graduacio Grau alcoholic Acidesa pH Alcohol |
Localització | FV 491 |
Títol | The adjustment of high pH/high titrable acidity wines by Ion exchange. |
Autor | BONORDEN, W. R. NAGEL, C. W. POWERS, J. R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 143-148 |
Descriptors | Reduccio Acidesa Vi pH Anions Catio Tartrat acid de potassi |
Localització | C 6/7 |
Títol | The enumeration and identification of acetic acid bacteria from south african red wine fermentations |
Autor | DU TOIT, W.J. LAMBRECHTS, M.G. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: 74- N: , Pg: 57-64 |
Descriptors | Acid acetic Fermentacio Vi negre pH |
Localització | C 16/10 |
Títol | The general relationship between potassium, sodium and pH in grape juice and wine |
Autor | BOULTON, R |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 182-186 |
Descriptors | Catio Potassi Sodi Acidesa Vi Suc de raim pH |
Localització | C 3/120 |
Títol | The importance of pH and titratable acidity in wine |
Autor | SALABA, D. |
Dades Font | American wine society journal ISSN: 0364-698X - Spring 2007 - V: 39- N: 1, Pg: 22-25 |
Descriptors | Vi pH Acidesa |
Títol | Transformation studies on vitis vinifera L, via agrobacterium tumefaciens |
Autor | BORNHOFF, B.A. HARST, M. ZYPRIAN, E. TOPFER, R. IANNINI, C. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 359-360 |
Descriptors | Agrobacterium tumefaciens Vitis vinifera Transformacio pH |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Understanding wine additives |
Autor | STITZER, W. |
Dades Font | American Wine Society. Journal ISSN: 0364-698X - Winter 2006 - V: 38- N: 4, Pg: 129-131 |
Descriptors | Additius Vi EEUU pH |
Títol | Utilisation de levains malolactiques pour une meilleure maitrise du risque Brettanomyces, L' |
Autor | RENOUF, V. MURAT, M. L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 11-14 |
Descriptors | Llevats vinics Llevats Brettanomyces Dades estadistiques pH Produccio de vi |
Títol | Utilizacion del antagonismo Potasio-Magnesio para disminuir el contenido de potasio en vinos |
Autor | SUBERVIOLA, J. AGUIRREZABAL, F. |
Dades Font | Navarra Agraria ISSN: 0214-6401 - mar?-abril 1994 - V: - N: , Pg: 28-36 |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Metall Composicio Vi Acidesa pH Ions Potassi Magnesi Raim Varietats Vinificacio Most Analisi |
Localització | C 4/34 |
Títol | Valores de maduracion de la baya y el concepto de cambio climatico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3160, Pg: 646-647 |
Descriptors | Canvi climatic pH Raim Maduracio |
Títol | Weak organic acid treatment causes a trehalose accumulation in low-ph cultures of Saccharomyces cerevisiae, not displayed by the more preservative-resistant Zygosaccharomyces baili |
Autor | CHENG,L. MOGHRABY, J. PIPER, P.W. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - october 1999 - V: - N: 170, Pg: 89-95 |
Descriptors | Acid sorbic Ph intracel.lular Llevats Saccharomyces cerevisiae Zygosaccharomyces bailii |
Localització | C 15/47 |
Títol | pH and trace-elements content in raisin exract industrial-scale alcoholic fermentation |
Autor | AKRIDA, K. DEMERTZIS, P. G. KOUTINAS, A. A. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering - maig 1988 - V: - N: , Pg: 666-669 |
Descriptors | pH Raim Grecia Vinificacio Fermentacio alcoholica Coure Vi Constituents Metall Sucre Alcohol Llevats |
Localització | C 5/67 |
Títol | pH y equilibrio ionico en mostos y vinos. Su importancia y factores que influyen |
Autor | FRANCO ALADREN, E. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2007 - V: IX- N: 46, Pg: 70-76 |
Descriptors | pH Most Vi Equilibri ionic Vinificacio Material vegetal Potassi Acidesa Sol |