Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
NAGEL, C. W.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Effect of must oxidation on quality of white wines
Autor GRABER, W. R.   NAGEL, C. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-4
Descriptors Oxidacio Most Vi blanc Qualitat Gust Amargor
Localització C 1/49

Títol High-pressure liquid chromatographic separation of authocyanins of Vitis vinifera
Autor NAGEL, C. W.   WULF, L. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 42-49
Descriptors Cromatografia de gasos Vitis vinifera HPLC Pigment Cabernet sauvignon Raim Antocians Hidrolisi
Localització C 4/14

Títol Influence of must processing on iron and copper contents of experim ental wines
Autor HSIA, C. L.   PLANCK, R. W.   NAGEL, C. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 57-61
Descriptors Most Coure Ferro Vi Control de qualitat Analisi Composicio Premsatge
Localització C 5/42

Títol The adjustment of high pH/high titrable acidity wines by Ion exchange.
Autor BONORDEN, W. R.   NAGEL, C. W.   POWERS, J. R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 143-148
Descriptors Reduccio Acidesa Vi pH Anions Catio Tartrat acid de potassi
Localització C 6/7