Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Anions

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Dosage des chlorures
Autor KOURAKOU, V.   DANILATOS, N.  
Dades Font FV - febrer 1968 - V: - N: 271, Pg: 2 p.
Descriptors Clorur Vi Determinacio Anions
Localització FV 271

Títol Mechanism of adsorption of hard and soft metal ions to Saccharomyces cerevisiae and influence of hard and soft anions
Autor AVERY, S.V.   TOBIN, J.M.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - September 1993 - V: 59- N: 9, Pg: 2851-2856
Descriptors Absorcio Saccharomyces cerevisia Ions metal?lics Anions Llevats
Localització C 18/59

Títol Metodos indirectos para la determinacion continua de aniones en alimentos por espectroscopia atomica usando analisis por inyeccion en flujo
Autor YEBRA BIURRUN, M? Carmen   MARTINEZ CARRERA, F. Javier   MORENO-CID, A.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2001 - V: XXXVIII- N: 325, Pg: 39-43
Descriptors Espectroscopia d'absorcio atomica Anions Analisi per injeccio en flux Aliments

Títol On the nitrate and monovalent cation selectivity of Ion exchange membranes used in drinking water purification.
Autor OLDANI, M.   KILLER, E.   MIQUEL, A.   SCHOCK, G.  
Dades Font Journal of membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 75 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 265-275
Descriptors Aigua Ions Catio Nitrat Contaminants Defectes Toxicitat Electrodialisi Purificacio Membrana Anions
Localització C 6/12

Títol Salinite et mineralite. Le chainon manquant
Autor VIGNON, X.   PILLET, O.   KESSLER. G.   LHOTELLIER, N.   LE BRAS, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 49-53
Descriptors Salinitat Mineral Vins Sabor Anions Catio Analisi sensorial Practiques enologiques

Títol The adjustment of high pH/high titrable acidity wines by Ion exchange.
Autor BONORDEN, W. R.   NAGEL, C. W.   POWERS, J. R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 143-148
Descriptors Reduccio Acidesa Vi pH Anions Catio Tartrat acid de potassi
Localització C 6/7