Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
POWERS, J. R.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Effect of grape maturation on soluble protein characteristics of gewurztraminer and white riesling juice and wine
Autor MURPHEY, J. M.   SPAYD, S. E.   POWERS, J. R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 199-207
Descriptors Vi blanc Raim Maduracio Riesling blanc Suc de raim Proteines
Localització C 2/81

Títol The adjustment of high pH/high titrable acidity wines by Ion exchange.
Autor BONORDEN, W. R.   NAGEL, C. W.   POWERS, J. R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 143-148
Descriptors Reduccio Acidesa Vi pH Anions Catio Tartrat acid de potassi
Localització C 6/7