Registres trobats: 2
Títol | Effect of grape maturation on soluble protein characteristics of gewurztraminer and white riesling juice and wine |
Autor | MURPHEY, J. M. SPAYD, S. E. POWERS, J. R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 199-207 |
Descriptors | Vi blanc Raim Maduracio Riesling blanc Suc de raim Proteines |
Localització | C 2/81 |
Títol | The adjustment of high pH/high titrable acidity wines by Ion exchange. |
Autor | BONORDEN, W. R. NAGEL, C. W. POWERS, J. R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 143-148 |
Descriptors | Reduccio Acidesa Vi pH Anions Catio Tartrat acid de potassi |
Localització | C 6/7 |