Registres trobats: 2
Títol | Effect of grape maturation on soluble protein characteristics of gewurztraminer and white riesling juice and wine |
Autor | MURPHEY, J. M. SPAYD, S. E. POWERS, J. R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 199-207 |
Descriptors | Vi blanc Raim Maduracio Riesling blanc Suc de raim Proteines |
Localització | C 2/81 |
Títol | Estimation of soluble protein concentration of white wines using coomassie brilliant blue G. 250 |
Autor | SPAYD, S. E. POWERS, R. MURPHEY, J. M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 189-193 |
Descriptors | Proteines Vi blanc Fenols Clarificacio Color Colorants |
Localització | C 2/79 |