Registres trobats: 3
Títol | Combined inhibition of yeast growht by ethanol and octanoic and decanoic acids studied by calorimetry |
Autor | ANTOCE, O.A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 277-284 |
Descriptors | Llevats Etanol Acid octanoic Acid decanoic Calorimetria |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effects of low temperatures (9-33QC) and pH (3.3-5.7) in the loss of Saccharomyces cerevisiae viability by combining lethal concentrations of ethanol with octanoic and decanoic acids |
Autor | VIEGAS, C. A. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 1997 - V: - N: 34, Pg: 267-277 |
Descriptors | Acid decanoic Acid octanoic Etanol Concentracions letals Saccharomyces cerevisiae pH Tempratura baixa |
Localització | C 23/71 |
Títol | Inhibition of Yeast Growth by Octanoic and Decanoic Acids Produced during Ethanolic Fermentation |
Autor | VIEGAS, C. ROSA, M. F. SA-CORREIA, I. NOVAIS, J. M. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - gener 1989 - V: - N: 1, Pg: 21-28 |
Descriptors | Llevats Creixement Fermentacio etanolica Acid octanoic Acid decanoic Fermentacio alcoholica |
Localització | C 6/51 |