Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
VARELA, F.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Efecto de los desfangados por filtracion a vacio y flotacion sobre la composicion nutricional de mostos blancos
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   CHAMORRO, M.C.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.   NAVARRO, J.A.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 87-92
Descriptors Desfangament Filtracio al buit Flotacio Composicio nutricional Most blanc Composicio nutricional

Títol Estudio Analitico de las burbas generadas en el desfangado de mostos blancos
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   GONZALEZ, M.C.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 1999 - V: - N: 62, Pg: 46-52
Descriptors Acids grassos Desfangament Nitrogen Most Polisacarids

Títol Estudio analitico de la burbas generadas en el desfangado de mosto blancos
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   GONZALEZ, M.C.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 311-322
Descriptors Estudi analitic Burbas Desfangament Most blanc
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio de carbamato de etilo en vinos tintos espa?oles
Autor UTHURRY, C.A.   VARELA, F.   COLOMO, B.   SUAREZ LEPE, J.A.   LOMBARDERO, J.   GARCIA DEL HIERRO, J.R.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 31-36
Descriptors Carbamat d'etil Vi negre Analisi quimica

Títol IV Congreso Nacional de Enologos: Seleccion de levaduras productoras de acido malico para la acidificacion de vinos
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VARELA, F.   COLOMO, R.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 26 Junio 1999 - V: - N: 2759, Pg: 2158-2163
Descriptors Seleccio Llevats Acid malic Acidificacio Vi

Títol Incidencia de la cepa de levadura y tecnica de desfangado sobre la fraccion aromatica de vinos blancos
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   GONZALEZ, M.C.   COLOMO, B.   SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 205-218
Descriptors Vinya Llevats Desfangatge Vi blanc Fraccio aromatica
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Incidencia del desfangado en la composicion nutricional del mosto y la cinetica fermentativa de la vinificacion en blanco
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   GONZALEZ, M.C.   CALLEJO, M.J.   GONZALEZ, A.   COLOMO, B.   TIENDA, P.   NAVARRO, J.A.   NAVARRO, P.A.   HITOS, P.   SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 175-188
Descriptors Desfangament Composicio nutricional Most Cinetica fermentativa Vinificacio
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Influencia de la temperatura y del pH en la biosintesis de acido malico por Sccharomyces cerevisiae seleccionadas
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VARELA, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 237-242
Descriptors Temperatura pH Biosintesi Acid malic Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR