Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
FML

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Dans quelle mesure la FML modifie-t-elle l'expression fruitee des visn rouges
Autor ANTALICK, G.   PERELLO, M.C.   REVEL, G. DE  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologique ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 21-23
Descriptors Vi negre FML Composicio del vi Components del vi Sofre

Títol Empleo de lisozima para controlar la poblacion de bacterias lacticas durante la fermentacion malolactica
Autor TENORIO, C.   SATNAMARIA, P   GUTIERREZ, A.R.   SOTA, C.   LOPEZ, R.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 42-46
Descriptors Lisozim Fermentacio malolactica FML Bacteris lactics

Títol Ensayos comparativos. Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3158, Pg: 486-493
Descriptors Vi Bacteris lactics pH Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Propietats organoleptiques Inoculacio

Títol Fermentations malolactiques (FML). Comment mener des FML difficiles
Autor CUNIN, M.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2010 - V: - N: 365, Pg: 60-62
Descriptors Fermentacio malolactica pH SO2 Temperatura

Títol Ferments malolactiques. De nouvelles approches economiques et efficaces pour le controle de la FML
Autor SILVANO, A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 27-30
Descriptors Fermentacio malolactica Fase d'aclimatacio Inoculacio

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos
Autor PALACIOS, A.   MASQUE, M.C.   ROMERO, S.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361
Descriptors Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos
Autor PALACIOS, A.   MASQUE, M.C.   ROMERO, S.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354
Descriptors Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (y II)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3159, Pg: 566-572
Descriptors Bacteris lactics pH Vi Inoculacio FML Analisi organoleptica

Títol Nouveautes dans les levains malolactiques
Autor GINDREAU, E.   AUGUSTIN, C.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 13-16
Descriptors Llevats vinics Llevats Malolactic Franca FML Volatilitat Acid malic