Registres trobats: 9
Títol | Dans quelle mesure la FML modifie-t-elle l'expression fruitee des visn rouges |
Autor | ANTALICK, G. PERELLO, M.C. REVEL, G. DE |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologique ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 21-23 |
Descriptors | Vi negre FML Composicio del vi Components del vi Sofre |
Títol | Empleo de lisozima para controlar la poblacion de bacterias lacticas durante la fermentacion malolactica |
Autor | TENORIO, C. SATNAMARIA, P GUTIERREZ, A.R. SOTA, C. LOPEZ, R. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 42-46 |
Descriptors | Lisozim Fermentacio malolactica FML Bacteris lactics |
Títol | Ensayos comparativos. Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I) |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3158, Pg: 486-493 |
Descriptors | Vi Bacteris lactics pH Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Propietats organoleptiques Inoculacio |
Títol | Fermentations malolactiques (FML). Comment mener des FML difficiles |
Autor | CUNIN, M. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2010 - V: - N: 365, Pg: 60-62 |
Descriptors | Fermentacio malolactica pH SO2 Temperatura |
Títol | Ferments malolactiques. De nouvelles approches economiques et efficaces pour le controle de la FML |
Autor | SILVANO, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 27-30 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Fase d'aclimatacio Inoculacio |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (y II) |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3159, Pg: 566-572 |
Descriptors | Bacteris lactics pH Vi Inoculacio FML Analisi organoleptica |
Títol | Nouveautes dans les levains malolactiques |
Autor | GINDREAU, E. AUGUSTIN, C. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 13-16 |
Descriptors | Llevats vinics Llevats Malolactic Franca FML Volatilitat Acid malic |