Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
TRIOLI, G.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Efectos organolepticos de la fermentacion malolactica en vinos
Autor TRIOLI, G.   DULAU, L.   KRIEGER, S. et al.  
Dades Font Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 53-65
Descriptors Investigacio Fermentacio malolactica Caracteristiques organoleptiques Congressos Vi
Localització 663.252.4 ASP

Títol El Carbamato de etilo en el vino
Autor COLAGRANDE, O.   TRIOLI, G.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 45-50
Descriptors Vi Etil Esters Carbamat d'etil Ureta d'etil

Títol Los micronutrientes en la fermentacion alcoholica del vino. Nutrientes convencionales frente a nutrientes organicos
Autor MACIAS, C.   RASINES, G.   RODRIGUEZ, P.   PALACIOS, A.   SANTIAGO, L.   O.JULIEN, A.   TRIOLI, G.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 27-36
Descriptors Micronutrients Nutrients Fermentacio alcoholica Nutrients organics Nutrients convencionals Vi

Títol Nourishment of yeast and bacteria in winemaking
Autor DULAU, L.   KRIEGER, S.   JULIEN-ORTIZ, A.   TRIOLI, G.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 265-282
Descriptors Llevats Bacteris Vinificacio
Localització 663.2 SYM

Títol Nutrientes de levaduras y la fermentacion, Los
Autor TRIOLI, G.   DULAU, L.   PALACIOS, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 30-37
Descriptors Fermentacio Llevats Nitrogen Nutrients

Títol Relazioni tra componenti azotate dei mosti e qualita dei vini
Autor TRIOLI, G.   PARONETTO, L.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0000-20160 - 1992 - V: - N: 1-2, Pg: 29-36
Descriptors Azot Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces ludwigil Metabolisme Proteines
Localització C 24/52