Registres trobats: 6
Títol | Efectos organolepticos de la fermentacion malolactica en vinos |
Autor | TRIOLI, G. DULAU, L. KRIEGER, S. et al. |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 53-65 |
Descriptors | Investigacio Fermentacio malolactica Caracteristiques organoleptiques Congressos Vi |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | El Carbamato de etilo en el vino |
Autor | COLAGRANDE, O. TRIOLI, G. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 45-50 |
Descriptors | Vi Etil Esters Carbamat d'etil Ureta d'etil |
Títol | Los micronutrientes en la fermentacion alcoholica del vino. Nutrientes convencionales frente a nutrientes organicos |
Autor | MACIAS, C. RASINES, G. RODRIGUEZ, P. PALACIOS, A. SANTIAGO, L. O.JULIEN, A. TRIOLI, G. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 27-36 |
Descriptors | Micronutrients Nutrients Fermentacio alcoholica Nutrients organics Nutrients convencionals Vi |
Títol | Nourishment of yeast and bacteria in winemaking |
Autor | DULAU, L. KRIEGER, S. JULIEN-ORTIZ, A. TRIOLI, G. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 265-282 |
Descriptors | Llevats Bacteris Vinificacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Nutrientes de levaduras y la fermentacion, Los |
Autor | TRIOLI, G. DULAU, L. PALACIOS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 30-37 |
Descriptors | Fermentacio Llevats Nitrogen Nutrients |
Títol | Relazioni tra componenti azotate dei mosti e qualita dei vini |
Autor | TRIOLI, G. PARONETTO, L. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0000-20160 - 1992 - V: - N: 1-2, Pg: 29-36 |
Descriptors | Azot Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces ludwigil Metabolisme Proteines |
Localització | C 24/52 |