Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PARONETTO, L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Funcionamiento de la levadura: necesidades para su desarrollo y fermentacion del mosto
Autor PARONETTO, L.   SUAREZ MARTINEZ, C.   PALACIOS GARCIA, A.T.  
Dades Font En Origen - Julio - Agosto 2004 - V: - N: 2, Pg: 5-9
Descriptors Llevats Fermentacio Most

Títol Relazioni tra componenti azotate dei mosti e qualita dei vini
Autor TRIOLI, G.   PARONETTO, L.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0000-20160 - 1992 - V: - N: 1-2, Pg: 29-36
Descriptors Azot Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces ludwigil Metabolisme Proteines
Localització C 24/52