Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Induccio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Elaboracion de sidra en condiciones controladas
Autor SUAREZ, B.   RODRIGUEZ, R.   PICINELLI, A.   MORENO, J.   MANGAS, J.J.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 123-128
Descriptors Sidra Induccio Fermentacio Acid Sucre Elaboracio

Títol Induccion a la fermentacion malolactica.
Autor HERRERA, P.   GONZALEZ, D. C.   BLAS, A.   SANCHEZ, I.  
Dades Font Estacion Enologica de Castilla y Leon ISSN: ISBN 84-7846-483-7 - 1995 - V: - N: , Pg: 29-44
Descriptors Fermentacio malolactica Induccio Vi Ull de llebre Tempranillo
Localització C 16/41

Títol Induction of heat proteins and thermotolerance by ethanol in Saccharomyces cerevisiae
Autor PLESSET, J.   PALM, C.   McLAUGHLIN, C.S.  
Dades Font Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 108 - 1982 - V: - N: 3, Pg: 1340-1345
Descriptors Xoc de calor Induccio Proteines Llevats Etanol Saccharomyces cerevisiae
Localització C 14/40

Títol Induction, modification, and transduction of the salicylic acid signal in plant defense responses
Autor SANCHEZ-CASAS, Paloma et al.  
Dades Font Proceedings of the National Academy of Sciences of USA ISSN: 0027-8424 VOL 92 - maig 1995 - V: - N: , Pg: 4134-4137
Descriptors Acid salicilic Transduccio Induccio Plantes Defensa
Localització C 6/68

Títol Introduction of major heat-shock proteins of Saccharomyces cerevisiae, including plasma membrane Hsp30, by ethanol levels above a critical threshold
Autor PIPER, P. W.   TALREJA, K.   PANARETOU, B.   MORADAS-FERREIRA, P.   BYRNE, K.   PRAEKELT, U. M.   MEACOCK, P.   RECNACQ, M.   BOUCHERIE, H.  
Dades Font Microbiology ISSN: 0001-9256 VOL 140 - 1994 - V: - N: 11, Pg: 3031-3038
Descriptors Induccio Saccharomyces cerevisiae Membrana plasmatica Xoc de calor Resposta d'estres Etanol Hsp30
Localització C 11/72

Títol Obtencion de vinos enriquecidos en resveratrol
Autor GUERRERO HIDALGO, R.F.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 12-16
Descriptors Enriquiment Vins Resveratrol Propietats saludables Caracteristiques organoleptiques Induccio Vinificacio