Registres trobats: 6
Títol | Elaboracion de sidra en condiciones controladas |
Autor | SUAREZ, B. RODRIGUEZ, R. PICINELLI, A. MORENO, J. MANGAS, J.J. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 123-128 |
Descriptors | Sidra Induccio Fermentacio Acid Sucre Elaboracio |
Títol | Induccion a la fermentacion malolactica. |
Autor | HERRERA, P. GONZALEZ, D. C. BLAS, A. SANCHEZ, I. |
Dades Font | Estacion Enologica de Castilla y Leon ISSN: ISBN 84-7846-483-7 - 1995 - V: - N: , Pg: 29-44 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Induccio Vi Ull de llebre Tempranillo |
Localització | C 16/41 |
Títol | Induction of heat proteins and thermotolerance by ethanol in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | PLESSET, J. PALM, C. McLAUGHLIN, C.S. |
Dades Font | Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X VOL 108 - 1982 - V: - N: 3, Pg: 1340-1345 |
Descriptors | Xoc de calor Induccio Proteines Llevats Etanol Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 14/40 |
Títol | Induction, modification, and transduction of the salicylic acid signal in plant defense responses |
Autor | SANCHEZ-CASAS, Paloma et al. |
Dades Font | Proceedings of the National Academy of Sciences of USA ISSN: 0027-8424 VOL 92 - maig 1995 - V: - N: , Pg: 4134-4137 |
Descriptors | Acid salicilic Transduccio Induccio Plantes Defensa |
Localització | C 6/68 |
Títol | Introduction of major heat-shock proteins of Saccharomyces cerevisiae, including plasma membrane Hsp30, by ethanol levels above a critical threshold |
Autor | PIPER, P. W. TALREJA, K. PANARETOU, B. MORADAS-FERREIRA, P. BYRNE, K. PRAEKELT, U. M. MEACOCK, P. RECNACQ, M. BOUCHERIE, H. |
Dades Font | Microbiology ISSN: 0001-9256 VOL 140 - 1994 - V: - N: 11, Pg: 3031-3038 |
Descriptors | Induccio Saccharomyces cerevisiae Membrana plasmatica Xoc de calor Resposta d'estres Etanol Hsp30 |
Localització | C 11/72 |
Títol | Obtencion de vinos enriquecidos en resveratrol |
Autor | GUERRERO HIDALGO, R.F. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 12-16 |
Descriptors | Enriquiment Vins Resveratrol Propietats saludables Caracteristiques organoleptiques Induccio Vinificacio |