Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Introduction of major heat-shock proteins of Saccharomyces cerevisiae, including plasma membrane Hsp30, by ethanol levels above a critical threshold
Autor PIPER, P. W.   TALREJA, K.   PANARETOU, B.   MORADAS-FERREIRA, P.   BYRNE, K.   PRAEKELT, U. M.   MEACOCK, P.   RECNACQ, M.   BOUCHERIE, H.  
Revista Microbiology
Numero 11
Mes
Any 1994
Pàgina 3031-3038
Lloc Washington
Descriptors Induccio   Saccharomyces cerevisiae   Membrana plasmatica   Xoc de calor   Resposta d'estres   Etanol   Hsp30  
Localització C 11/72


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.