Registres trobats: 6
Títol | Browing of white wines and an accelerated test for browning capacity |
Autor | SINGLETON, V. L KRAMLING, T.E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - october 1976 - V: 27- N: 4, Pg: 157-160 |
Descriptors | Vi blanc Coloracio Color |
Localització | C 15/83 |
Títol | Complejacion de los metales en la coloracion de los tintos navarros. Componentes del vino y color |
Autor | ESPARZA, I. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3214, Pg: 646-651 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Vi espanyol Vi negre Vi de Navarra Coloracio Colorimetria Color del vi Most |
Títol | Copigmentacio i piranoantocians. El paper dels flavonols i els acids hidroxicinamics en el color del vi |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, ISIDRO |
Dades Font | ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 12-20 |
Descriptors | Vi Vi negre Flavonols Antocians Antocians monomers Compostos fenolics Acid hidroxicinamic Acid fenolic Coloracio Copigmentacio |
Títol | Experiencias sobre maceraci?n en vinos de tempranillo |
Autor | MARTINEZ, J. LOPEZ, R. SANTAMARIA, P. et al. |
Dades Font | Congresos y jornadas: Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 49-71 |
Descriptors | Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Extraccion y estabilizacion de la materia colorante en la vinificacion en tinto |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 11-46 |
Descriptors | Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Utilizacion de taninos en la crianza de vinos tintos de Navarra |
Autor | SUBERVIOLA, J. ALONSO, M.F. VECINO, C. DE LA FUENTE, J.M. |
Dades Font | Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 75-95 |
Descriptors | Maceracio Congressos Vi experimental Investigacio Vi negre Tanins Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |