Registres trobats: 3
Títol | Aprovechando la biodiversidad microbiana del vino |
Autor | ORTIZ JULIEN, A. THEODORE, D. BLASQUEZ, P. [Et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2014 - V: - N: 457, Pg: 34-40 |
Descriptors | Produccio de vi Llevats enologics raim Most |
Títol | Constituants des mouts et fermentation alcoolique. Comment optimiser la capacite fermentaire de la levure dans son lilieu |
Autor | ORTIZ JULIEN, A. THEODORE, D. SILVANO, A. DUMONT, A. SPECHT, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 45-49 |
Descriptors | Most Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen Macronutrients Esters Oxigen Esterol Micronutrients Mineral Vitamines |
Títol | Maitriser la biodiversite microbienne du vin pour une meilleure expression des aromes |
Autor | SILVANO, A. DUMONT, A. THEODORE, D. [et al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 21-25 |
Descriptors | Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma Diversitat microbianat Elaboracio de vi Millora de la qualitat Millora del potencial enologic |