Registres trobats: 2
Títol | Aplicacion de un nuevo preparado de levaduras "YSEO" para mostos problematicos en su fermentacion |
Autor | BOHLSCHEID, J.C. SPECHT, G. JULIEN, A. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 124-126 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Most Llevats Ra?m Raim negre |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Constituants des mouts et fermentation alcoolique. Comment optimiser la capacite fermentaire de la levure dans son lilieu |
Autor | ORTIZ JULIEN, A. THEODORE, D. SILVANO, A. DUMONT, A. SPECHT, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 45-49 |
Descriptors | Most Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen Macronutrients Esters Oxigen Esterol Micronutrients Mineral Vitamines |