Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DUMONT, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Capacidad de las levaduras enologicas de consumir fructosa. La fermentacion
Autor DUMONT, A.   RAYNAL, C.   RAGINEL, F.[et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3237, Pg: 2502-2507
Descriptors Parada fermentativa Condicions enologiques Sucre Saccharomyces cerevisiae Fructosa Fermentacio alcoholica Llevats Estudi

Títol Capacite de consommation du fructose par les levures oenologiques
Autor ORTIZ-JULIEN, A.   DUMONT, A.   RAYNAL,C.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 15-18
Descriptors Fermentacio Vi Fructosa Glucosa Consum Most Llevats Consum de sucre Temperatura

Títol Compuestos tiolicos y pirazinicos en vinos Sauvignon blanc y su impacto organoleptico varietal
Autor PALACIOS, A.   MOLINA, D.   DUMONT, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2013 - V: - N: 447, Pg: 40-47
Descriptors Compostos tiolics Pirazinics Vins Sauvignon blanc Impacte Organoleptic Varietal

Títol Constituants des mouts et fermentation alcoolique. Comment optimiser la capacite fermentaire de la levure dans son lilieu
Autor ORTIZ JULIEN, A.   THEODORE, D.   SILVANO, A.   DUMONT, A.   SPECHT, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 45-49
Descriptors Most Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen Macronutrients Esters Oxigen Esterol Micronutrients Mineral Vitamines

Títol Maitriser la biodiversite microbienne du vin pour une meilleure expression des aromes
Autor SILVANO, A.   DUMONT, A.   THEODORE, D.   [et al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 21-25
Descriptors Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma Diversitat microbianat Elaboracio de vi Millora de la qualitat Millora del potencial enologic

Títol Selection, production et utilisation d'un couple de levures Torulaspora Delbrueckii et Saccharomyces Cerevisiae pour optimiser la qualite des vins blancs via l'inoculation sequentielle
Autor RAYNAL, C.   WARDROP, F.   PILLET, O.   LANGUET, P.   DUMONT, A.   ORTIZ-JULIEN, A.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: , Pg: 17-25 (Cahier Technique)
Descriptors Torulaspora delbrueckii Saccharomyces cerevisiae Inoculacio sequencial Analisi sensorial Acidesa volatil