Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Organoleptic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Aldehydes and methyl ketones organoleptic role
Autor VANDERLINDE, R.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 240-243
Descriptors Aldehids Metil Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.254 IN V

Títol Compuestos tiolicos y pirazinicos en vinos Sauvignon blanc y su impacto organoleptico varietal
Autor PALACIOS, A.   MOLINA, D.   DUMONT, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2013 - V: - N: 447, Pg: 40-47
Descriptors Compostos tiolics Pirazinics Vins Sauvignon blanc Impacte Organoleptic Varietal

Títol Effect of free amino acids of the grape on the development of organoleptic properties of wine
Autor JUHASZ, O.   TORLEY, D.  
Dades Font Acta Alimentaria - 1985 - V: 14- N: 2, Pg: 101-112
Descriptors Aminoacid Raim Propietats organoleptiques Vi
Localització C 19/113

Títol El roble espa?ol: una alternativa para la crianza de vinos de calidad
Autor LUMBRERAS, J.  
Dades Font La Semana Vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2007 - V: - N: 3176, Pg: 2002-2004
Descriptors Rioja Rioja DO Crian?a en barrica Crian?a Roble espanyol Organoleptic

Títol Filtracion tangencial en vinos tintos: influencia en las caracteristicas sensoriales
Autor GUERRA SANCHEZ, M.T.   HERREA-GARCIA, P.   RIVAS-GONZALO, J.C.   SANCHEZ-RAMOS, M.I.   VIVAR-QUINTANA  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio/Septiembre 1999 - V: - N: 63, Pg: 35-44
Descriptors Analisi Color Filtracio Organoleptic Vi negre

Títol Metabolisme nitrogenat de Saccharomyces cerevisiae en la fermentacio del vi
Autor MAS, A.   BELTRAN, G.   SANCHO, M  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 11-16
Descriptors Metabolisme Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Vi Canvi climatic Sector vitivinicola Llevats vinics Nitrogen Organoleptic

Títol The observatory: dynamic organoleptic analysis: Pinot Bianco 1988 Franz Haas
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 27-29
Descriptors Vi Pinot blanc Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques
Localització C 6/26