Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Inoculacio sequencial

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol De la bonne gestion de la fermentation malolactique
Autor MURAT, M.   GINDREAU, E.   AUGUSTIN, C.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 49-53
Descriptors Fermentacio malolactica Llevats Microorganismes Inoculacio Inoculacio sequencial

Títol Fernentacion controlada mediante inoculacion secuencial de una levadura No-saccharamyces cerevisiae, una herramienta innovadora para el enologo
Autor RAYNAL, C.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 83-92
Descriptors Fermentacio No saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Torulaspora delbrueckii Inoculacio sequencial

Títol Inoculacion de Hansenula anomala y Sacch. cerevisiae en mostos Macabeo
Autor IZQUIERDO C?AS, P.M.   GARCIA ROMERO, E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Noviembre 2012 - V: - N: 3387, Pg: 1846-1851
Descriptors Inoculacio sequencial Hansenula anomala Most Macabeu Saccharomyces cerevisiae No saccharomyces Vi blanc

Títol L'impact organoleptique de Torulaspora delbrueckii en conditions oenologiques lors d'une inoculation sequentielle avec Sacchoromyces cerevisiae
Autor EHSANI, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 23-26
Descriptors Torulaspora delbrueckii Inoculacio sequencial Saccharomyces cerevisiae Llevats

Títol Levurage-aromes. L?inoculation sequentielle pour plus de complexite
Autor LEFEBVRE, D.  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2006 - V: 30- N: 317, Pg: 42-43
Descriptors Inoculacio Aroma Vi Inoculacio sequencial

Títol Selection, production et utilisation d'un couple de levures Torulaspora Delbrueckii et Saccharomyces Cerevisiae pour optimiser la qualite des vins blancs via l'inoculation sequentielle
Autor RAYNAL, C.   WARDROP, F.   PILLET, O.   LANGUET, P.   DUMONT, A.   ORTIZ-JULIEN, A.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: , Pg: 17-25 (Cahier Technique)
Descriptors Torulaspora delbrueckii Saccharomyces cerevisiae Inoculacio sequencial Analisi sensorial Acidesa volatil