Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ORTIZ JULIEN, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Aprovechando la biodiversidad microbiana del vino
Autor ORTIZ JULIEN, A.   THEODORE, D.   BLASQUEZ, P.   [Et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2014 - V: - N: 457, Pg: 34-40
Descriptors Produccio de vi Llevats enologics raim Most

Títol Constituants des mouts et fermentation alcoolique. Comment optimiser la capacite fermentaire de la levure dans son lilieu
Autor ORTIZ JULIEN, A.   THEODORE, D.   SILVANO, A.   DUMONT, A.   SPECHT, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 45-49
Descriptors Most Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen Macronutrients Esters Oxigen Esterol Micronutrients Mineral Vitamines

Títol Une levure inactivee specifique pour la preservation des aromes et de la couleur & l'amelioration du volume en bouche
Autor ORTIZ JULIEN, A.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 9-12
Descriptors Llevats Llevats inactius Volum en boca Millora Aroma Color Preservacio Vinificacio