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Títol | Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. (y II) Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su batido |
Autor | HERNANDO, I. PEREZ-MUNUERA, I. LLUCH, M.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 59-63 |
Descriptors | Coagulacio enzimatica Llet Pectina Quall Productes lactics |
Títol | Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. I. Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su trituracion |
Autor | HERNANDO, I. PEREZ-MUNNUERA, I. LLUCH, M.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 59-64 |
Descriptors | Productes lactics Coagulacio enzimatica Llet Caseum Quall Llet presa Pectina Trituracio Quallada |
Títol | Microestructura i propietats dels aliments |
Autor | LLUCH, M.A. |
Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 5-9 |
Descriptors | Microestructura Aliments Microscopia Propietats |