Registres trobats: 3
Títol | Evidence of the specific benefits of wine consumption on human health- an update on the cardiovascular nd other physiological mechanisms |
Autor | STOCKLEY, C. S. |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker - March 2001 - V: - N: 446, Pg: 72-77 |
Descriptors | Malaties caridiovasculars Efecte positiu del vi Compostos fenolics Antioxidant Vi Salut Consum |
Localització | C 12/59 |
Títol | Vin, nutrition, sante. 2-La ration quotidienne de vin du consommateur en France et dans le monde: panorama des traditions, usages, modes de vie, evolutions de la consommation |
Autor | BRUGIERE, F. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 12-17 |
Descriptors | Vi Propietats Envelliment oxidatiu Efecte positiu del vi |
Títol | Vin, nutrition, sante. 7-Influence d'une consommation modere de vin rouge enprevention secondaire des maladies coronariennes: resultts d'une etude in vivo |
Autor | RIFLER, J.P. LATRUFFE, N. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 31-35 |
Descriptors | Efecte positiu del vi Consum de vi Consum moderat Malalties coronaries Prevencio Vi negre |