Registres trobats: 3
Títol | Approaches in the study of bioabsorption of Resveratrol, a wine component: Interactions with proteins and cell uptake |
Autor | LATRUFFE, N. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: Responsible communication of wine and health information, Pg: 313-321 |
Descriptors | Bioabsorcio Resveratrol Proteines Cel?lules |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Consommation moderee de vin rouge ameliore les parametres sanguins chez des patients post-operees d'un infarctus du myocarde, Une |
Autor | LATRUFFE, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 54-56 |
Descriptors | Consum de vi Vi negre infat de miocardi Propietats saludables Vi |
Títol | Vin, nutrition, sante. 7-Influence d'une consommation modere de vin rouge enprevention secondaire des maladies coronariennes: resultts d'une etude in vivo |
Autor | RIFLER, J.P. LATRUFFE, N. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 31-35 |
Descriptors | Efecte positiu del vi Consum de vi Consum moderat Malalties coronaries Prevencio Vi negre |