Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
LATRUFFE, N.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Approaches in the study of bioabsorption of Resveratrol, a wine component: Interactions with proteins and cell uptake
Autor LATRUFFE, N.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: Responsible communication of wine and health information, Pg: 313-321
Descriptors Bioabsorcio Resveratrol Proteines Cel?lules
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Consommation moderee de vin rouge ameliore les parametres sanguins chez des patients post-operees d'un infarctus du myocarde, Une
Autor LATRUFFE, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 54-56
Descriptors Consum de vi Vi negre infat de miocardi Propietats saludables Vi

Títol Vin, nutrition, sante. 7-Influence d'une consommation modere de vin rouge enprevention secondaire des maladies coronariennes: resultts d'une etude in vivo
Autor RIFLER, J.P.   LATRUFFE, N.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 31-35
Descriptors Efecte positiu del vi Consum de vi Consum moderat Malalties coronaries Prevencio Vi negre