Registres trobats: 4
Títol | Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 2/2: Une approche theorique |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 53-55 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Alliberament Copa de vi Copa Champagne |
Títol | Purification and properties of a beta-glucosidase of Hanseniaspora vineae Van der Walt and Tscheuschner with the view to its utilization in fruit aroma liberation |
Autor | VASSEROT, Y. CHRISTIAENS, H. CHEMARDIN, P. ARNAUD, A. GALZY, P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 66 - 1989 - V: - N: , Pg: 271-279 |
Descriptors | Hanseniaspora vineae Alliberament Aroma Fruita Beta-glucosidasa Propietats |
Localització | C 12/68 |
Títol | Rapid release of free fatty acids during cell breakage and their effects on a sugar-proton cotransport system in chlorella vulgaris |
Autor | DECKER, M. TANNER, W. |
Dades Font | FEBS Letters ISSN: 0014-5793 VOL 60 - desembre 1975 - V: - N: 2, Pg: 346-348 |
Descriptors | Cel.lula Acid gras Alliberament Chlorella vulgaris |
Localització | C 7/51 |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; La liberacion de precursores de aromas para las enzimas durante la vinificacion |
Autor | ABBOTT, N. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinificacio Alliberament Aroma Enzims Precursors aromatics |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |