Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Alliberament

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 2/2: Une approche theorique
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 53-55
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Alliberament Copa de vi Copa Champagne

Títol Purification and properties of a beta-glucosidase of Hanseniaspora vineae Van der Walt and Tscheuschner with the view to its utilization in fruit aroma liberation
Autor VASSEROT, Y.   CHRISTIAENS, H.   CHEMARDIN, P.   ARNAUD, A.   GALZY, P.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 66 - 1989 - V: - N: , Pg: 271-279
Descriptors Hanseniaspora vineae Alliberament Aroma Fruita Beta-glucosidasa Propietats
Localització C 12/68

Títol Rapid release of free fatty acids during cell breakage and their effects on a sugar-proton cotransport system in chlorella vulgaris
Autor DECKER, M.   TANNER, W.  
Dades Font FEBS Letters ISSN: 0014-5793 VOL 60 - desembre 1975 - V: - N: 2, Pg: 346-348
Descriptors Cel.lula Acid gras Alliberament Chlorella vulgaris
Localització C 7/51

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; La liberacion de precursores de aromas para las enzimas durante la vinificacion
Autor ABBOTT, N.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vinificacio Alliberament Aroma Enzims Precursors aromatics
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM