Registres trobats: 2
Títol | Un fragment d'invertase thermostable responsable de l'amelioration de la stabilite proteique des vins blancs au cors de leur elevage sur lies |
Autor | MOINE LEDOUX, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 439-442 |
Descriptors | Estabilitat proteica Vi blanc |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | role des mannoproteines de levures vis a vis de la stabilisation tartrique des vins |
Autor | MOINE LEDOUX, V. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological tradition to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 118-125 |
Descriptors | Mannoproteines Llevats Estabilitzacio tartarica |
Localització | 634.8:663.2 CON |