Registres trobats: 8
Títol | Bitterness and astringency of phenolic fractions in wine |
Autor | ARNOLS, R. A. NOBLE, A. C. SINGLETON, V. L. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: 3426, Pg: 675-678 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Amargor Astringencia Fenols |
Localització | C 2/98 |
Títol | Colorimetry of total phenolics with phosphomolybdic-phosphotungstic acid reagents |
Autor | SINGLETON, V. L. ROSSI, J. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 16 - 1965 - V: - N: , Pg: 144-158 |
Descriptors | Fenols Vi Raim Colorimetria Color |
Localització | C 7/100 |
Títol | Effects of skin contact temperature on chardonnay must and wine composition |
Autor | RAMEY, D. BERTRAND, M. A. OUGH, C. S. SINGLETON, V. L. SANDERS, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 99-106 |
Descriptors | Pell Chardonnay Vi Temperatura Vinificacio Contingut fenolic Maceracio Color Envelliment en botes Deteriorament |
Localització | C 9/126 |
Títol | The Phenolic cinnamates of white grapes and wine |
Autor | SINGLETON, V. L. TIMBERLAKE, C. F. LEA, A. G. H. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 403-410 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Raim Fenols Vi negre Most Acid cinamic Components volatils Aroma Hidrolisi Acid carboxilic Cromatografia |
Localització | C 4/20 |
Títol | White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time |
Autor | SINGLETON, V. L. ZAYA, J. TROUSDALE, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20 |
Descriptors | Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa |
Localització | C 1/55 |
Títol | Wine quality prediction from juice brix/acid ratio and associated compositional changes for "White Riesling" and "Cabernet Sauvignon" |
Autor | OUGH, C. S. SINGLETON, V. L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 19 - 1968 - V: - N: 3, Pg: 129-138 |
Descriptors | Vi Qualitat Riesling blanc Cabernet sauvignon Most Envelliment Composicio |
Localització | C 2/95 |
Títol | Wood and Wine, The Lasting Marriage |
Autor | SINGLETON, V. L. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - tardor 1992 - V: - N: 3, Pg: 94-96 |
Descriptors | Fusta Botes Vi |
Títol | Wood and wine, the lasting marriage |
Autor | SINGLETON, V. L. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 94-96 |
Descriptors | Vi Fusta Botes Estats Units d'America Roure america |