Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SINGLETON, V. L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Bitterness and astringency of phenolic fractions in wine
Autor ARNOLS, R. A.   NOBLE, A. C.   SINGLETON, V. L.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: 3426, Pg: 675-678
Descriptors Vi Analisi sensorial Amargor Astringencia Fenols
Localització C 2/98

Títol Colorimetry of total phenolics with phosphomolybdic-phosphotungstic acid reagents
Autor SINGLETON, V. L.   ROSSI, J. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 16 - 1965 - V: - N: , Pg: 144-158
Descriptors Fenols Vi Raim Colorimetria Color
Localització C 7/100

Títol Effects of skin contact temperature on chardonnay must and wine composition
Autor RAMEY, D.   BERTRAND, M. A.   OUGH, C. S.   SINGLETON, V. L.   SANDERS, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 99-106
Descriptors Pell Chardonnay Vi Temperatura Vinificacio Contingut fenolic Maceracio Color Envelliment en botes Deteriorament
Localització C 9/126

Títol The Phenolic cinnamates of white grapes and wine
Autor SINGLETON, V. L.   TIMBERLAKE, C. F.   LEA, A. G. H.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 403-410
Descriptors Cabernet sauvignon Raim Fenols Vi negre Most Acid cinamic Components volatils Aroma Hidrolisi Acid carboxilic Cromatografia
Localització C 4/20

Títol White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time
Autor SINGLETON, V. L.   ZAYA, J.   TROUSDALE, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20
Descriptors Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa
Localització C 1/55

Títol Wine quality prediction from juice brix/acid ratio and associated compositional changes for "White Riesling" and "Cabernet Sauvignon"
Autor OUGH, C. S.   SINGLETON, V. L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 19 - 1968 - V: - N: 3, Pg: 129-138
Descriptors Vi Qualitat Riesling blanc Cabernet sauvignon Most Envelliment Composicio
Localització C 2/95

Títol Wood and Wine, The Lasting Marriage
Autor SINGLETON, V. L.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - tardor 1992 - V: - N: 3, Pg: 94-96
Descriptors Fusta Botes Vi

Títol Wood and wine, the lasting marriage
Autor SINGLETON, V. L.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 94-96
Descriptors Vi Fusta Botes Estats Units d'America Roure america