Registres trobats: 2
Títol | Oxidation of wines. I. Young white wines periodically exposed to air |
Autor | SINGLETON, V.L. TROUSDALE, E. ZAYA, J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 1, Pg: 49-54 |
Descriptors | Oxidacio Vi Vi blanc jove Aire |
Localització | C 18/145 |
Títol | White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time |
Autor | SINGLETON, V. L. ZAYA, J. TROUSDALE, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20 |
Descriptors | Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa |
Localització | C 1/55 |