Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
TROUSDALE, E.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol An amproved sample preparation procedure for the analysis of major organic components in grape must and wine by high preformance liquid chromatography
Autor TROUSDALE, E.   RYU, D.   McCOORD, J. D.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 1, Pg: 28-29
Descriptors Most Vi Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos organics Acid organic
Localització C 1/59

Títol Oxidation of wines. I. Young white wines periodically exposed to air
Autor SINGLETON, V.L.   TROUSDALE, E.   ZAYA, J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 1, Pg: 49-54
Descriptors Oxidacio Vi Vi blanc jove Aire
Localització C 18/145

Títol White Wine Phenolics: Varietal and Processing Differences as Shown by HPLC
Autor SINGLETON, V.L.   TROUSDALE, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 1, Pg: 27-34
Descriptors Vi blanc Fenols HPLC
Localització C 20/59

Títol White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time
Autor SINGLETON, V. L.   ZAYA, J.   TROUSDALE, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20
Descriptors Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa
Localització C 1/55