Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MAZZOLENI, V.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Calidad enologica de tapones de corcho
Autor MAGGI, L.   MAZZOLENI, V.  
Dades Font La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2007 - V: - N: 3185, Pg: 2830-2834
Descriptors Enologia Tap de suro Control de qualitat

Títol Capacidad de hongos aislados del corcho y de Botrytis cinerea para transformar 2,4,6-triclorofenol en 2,4,6-tricloroanisol
Autor MAGGI, L.   MAZZOLENI, V.   FUMIL, M. D.   ET AL.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 38-41
Descriptors Botrytis cinerea Fongs Enologia Suro TCA TCP

Títol Cristallizzazione del bitartrato di potassio in presenza di colloidi: esame al microscopio elettronico
Autor MAZZOLENI, V.   SILVA, A.   BIANCHI, F  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 347-352
Descriptors Cristal.litzacio Microscopia electronica Vi Col.loide
Localització 663.2 Sim

Títol Etude des caracteres analytiques des vins moussseux italiens
Autor COLAGRANDE, O.   MAZZOLENI, V.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin - 1977 - V: 11- N: 4, Pg: 325-337
Descriptors Vi Italia Caracteristiques Analisi
Localització C 19/10

Títol Genesi degli odori e sapori anomali dei vini
Autor COLAGRANDE, O.   MAZZOLENI, V.   SILVA, A.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1988 - V: - N: 7/8, Pg: 23-30
Descriptors Vi Aroma Gust
Localització C 3/37

Títol L'impiego del freddo per la stabilizzazione dei vini nei confronti del bitartrato di potassio
Autor COLAGRANDE, O.   MAZZOLENI, V.   SILVA, A.   COLM, S  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 183-192
Descriptors Fred Estabilitzacio Vi
Localització 663.2 Sim

Títol Potenziale di ossido-riduzione e ossigeno nei mosti e nei vini. Loro importanza in campo practico
Autor MAZZOLENI, V.  
Dades Font Industrie delle bevande - Aprile 1979 - V: - N: , Pg: 89-101
Descriptors Oxigen Reduccio Most Vi Oxidoreduccio
Localització C 18/135

Títol Valutazione dei sedimenti cristallini del vino mediante la microscopia elettronica
Autor MAZZOLENI, V.   BIANCHI, F.   SILVA, A.  
Dades Font - juny 1984 - V: - N: , Pg: 339-346
Descriptors Vi Microscopia electronica Posit cristal.li Sediment cristal.li
Localització 663.2 Sim