Registres trobats: 184
Títol | A case of cognac adulteration. |
Autor | SCHEE, H. A. van der KENNEDY, W. B.H. BOUWKNEGT, J. P. HITTENHAUSEN-GELDERBLOM, R. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 188 - 1989 - V: - N: , Pg: 11-15 |
Descriptors | Conyac Cognac Brandi Adulteracio Control de qualitat Defectes Autenticitat Frau Analisi Components volatils Aroma Cromatografia de gasos |
Localització | C 4/84 |
Títol | A uniform method for total acid determination in wines. |
Autor | GUYMON, J.F. OUGH, C.S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 40-45 |
Descriptors | Vi Acidesa Analisi Determinacio Acid Composicio Identificacio Control de qualitat |
Localització | C 4/43 |
Títol | Alternativas para el futuro del "Rioja" y su DO Calificada |
Autor | MARTINEZ DE TODA, F. SANCHA, J. C. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - gener-febrer 1992 - V: - N: 59, Pg: 28-29 |
Descriptors | Rioja DOQ Control de qualitat Comercialitzacio |
Títol | Analisis sensorial y medida de la calidad de los vinos en una cata |
Autor | ALVAREZ, P. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 51-56 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi Control de qualitat |
Títol | Analyse des vinaigres de vin espagnols. |
Autor | LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - febrer 1974 - V: - N: 450. Complement., Pg: 1 p. |
Descriptors | Vinagre Espanya Acidesa Control de qualitat Reglament Normes Legislacio |
Localització | FV 450 complement |
Títol | Analyse des vinaigres de vins espagnols. Controle de leur authenticite. |
Autor | LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 450, Pg: 1 p. |
Descriptors | Control de qualitat Espanya Autenticitat Vinagre Acidesa Determinacio Extracte |
Localització | FV 450 |
Títol | Analyse et controle de qualite du vin par spectrometrie proche et moyen infrarouge |
Autor | MEURENS, M. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 946, Pg: 1 p. |
Descriptors | Vi Analisi Control de qualitat Espectrometria Composicio Autenticitat Frau |
Localització | FV 946 |
Títol | Analyses microbiologiques du vin |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | FV - maig 1992 - V: - N: 910, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Analisi Microbiologia enologica Composicio Alteracions del vi Bacteris Fermentacio Vinificacio Control de qualitat |
Localització | FV 910 |
Títol | Anion chlore et sodium dans les vins. Problemes poses aux echanges internationaux |
Autor | SALAHA-MOUTSOPOULOU, M.J. VOUDOURI-TSOUKALA, M. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 888, Pg: 25 p. |
Descriptors | Clor Sodi Vi Most Certificacio Autenticitat Grecia Australia Argentina Zones viticoles Control de qualitat Clorur Analisi Composicio Moscatell d'Alexandria Raim Varietats |
Localització | FV 888 |
Títol | Aplicacion de la nariz electronica en el control de calidad de vinos |
Autor | MARTI, M.P MESTRES, M BUSTO, O GUASCH, J |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 129-133 |
Descriptors | Nas electronic Control de qualitat Vi Qualitat |
Títol | Application de la chromatographie en phase gazeuse au controle analytique des vins |
Autor | WEBB, A. D. |
Dades Font | Annales de Technologie Agricole VOL 27 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 411-419 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Analisi Control de qualitat Vinificacio Millora qualitativa Investigacio |
Localització | C 4/28 |
Títol | Application of sensory analysis to champagne wine quality control |
Autor | VANNIER, A. BRUN, O. FEINBERG, M. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 212-215 |
Descriptors | Analisi sensorial Qualitat del vi Control de qualitat |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Applications de la spectroscopie FT-IR au controle de qualite des produit oenologiques |
Autor | PALMA, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 437-438 |
Descriptors | Espectrocopia FT-IR Control de qualitat Productes enologics |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Aroma composition of bottle aged white wine |
Autor | SIMPSON, R.F. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 18 - 1979 - V: - N: , Pg: 148-159 |
Descriptors | Vi blanc Vi de taula Composicio Aroma Analisi Envelliment Ampolla Control de qualitat Defectes Components volatils |
Localització | C 4/53 |
Títol | Aspectos analiticos relacionados con la elaboracion de vinos de la DO Ampurdan-Costa Brava |
Autor | SANTAMARIA, M.T. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - juny 1989 - V: - N: 203, Pg: 71-75 |
Descriptors | Denominacio d'origen Vi Emporda-Costa Brava DO Control de qualitat Analisi Composicio |
Localització | C 5/34 |
Títol | Authentification des vins et des produits de la vigne par utilisation conjointe des analyses elementaire et isotopique |
Autor | MARTIN, G. ZHANG, . DAY, M. LEES, M. |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 917, Pg: 13 p. |
Descriptors | Control de qualitat Vi Productes enologics Autenticitat Frau Analisi isotopica Analisi quimica Control de qualitat Composicio Raim Most Isotop Fran?a |
Localització | FV 917 |
Títol | Breeding of yeast and malting barley. The past, the present and the future. |
Autor | KIELLAND-BRANDT, M. C. BACH-HOLM, P. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 23-24 |
Descriptors | Cervesa Produccio Elaboracio Civada Malt Malta Llevats Fermentacio Reproduccio Control de qualitat Millora qualitativa Composicio Analisi |
Localització | C 5/53 |
Títol | Calidad enologica de tapones de corcho |
Autor | MAGGI, L. MAZZOLENI, V. |
Dades Font | La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2007 - V: - N: 3185, Pg: 2830-2834 |
Descriptors | Enologia Tap de suro Control de qualitat |
Títol | Calificacion de cosechas de los vinos de Rioja. Rioja: la unica Denominacion de Origen Calificada de Espanya |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Calificada Rioja |
Dades Font | - 1994 - V: - N: , Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Infoden Denominacio d'origen qualificada Rioja Rioja DOQ Control de qualitat Qualificacio |
Localització | DO 5 Rioja 1 |
Títol | Caracterisation des vins roses et clairets par una mesure objective de leur couleur |
Autor | GARCIA, C. M. MEDINA, B. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - gener 1992 - V: - N: 913, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi rosat Claret Control de qualitat Color Analisi quimica Composicio Tanins Antocians Polifenols Colorimetria |
Localització | FV 913 |
Títol | Caracteristicas enologicas de diferentes vinos blancos jovenes elaborados en Montilla-Moriles |
Autor | PEREZ-JUAN, P. M. MORALES, J. TORRE, M. J. de la LOPEZ, I. LOPEZ, M. J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 36-45 |
Descriptors | Vi blanc Vi jove Vi novell Montilla-Moriles DO Caracteristiques Vinificacio Produccio Pedro Ximenez Colombar Airen Forcallat Lairen Montepila Elaboracio Raim Varietats Espanya Analisi discriminant Composicio Control de qualitat Most |
Títol | Carta del vino adoptada por la Conferencia Europea de Regiones Vinicolas en su tercera sesion plenaria reunida en Vilafranca del Penedes (Catalunya) a 21 de Octubre de 1991 |
Autor | CONFERENCE EUROPEENNE DES REGIONS VITICOLES |
Dades Font | - octubre 1991 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Begudes alcoholiques Reglament Normes Unio Europea Regions viticoles Control de qualitat |
Localització | C 4/47 |
Títol | Cartographie des teneurs en plomb dans les vins Fransais |
Autor | Office National Interprofessionnel des Vins |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 950, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Fran?a Plom Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Contaminants Control de qualitat |
Localització | FV 950 |
Títol | Catalunya fa vi ecologic des de fa 14 anys i n'exporta el 70% |
Autor | SERRAT, J. ROUREDA, M. |
Dades Font | Avui - novembre 1994 - V: - N: , Pg: 1 p. |
Descriptors | Vi biologic Vi ecologic Catalunya Produccio Consell regulador d'Agricultura Ecologica Control de qualitat Mercat Exportacio Preu de venda |
Localització | C 5/59 |
Títol | Certificacion BRC.Productos y procesos |
Autor | GONZALEZ, S. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 44-47 |
Descriptors | Certificacio Gran Bretanya Seguretat alimentaria Control de qualitat |
Títol | Cheverny : naissance de deux AOC |
Autor | PUZELAT, Isabelle |
Dades Font | Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1993 - V: - N: 178, Pg: 15-16 |
Descriptors | Control de qualitat Fran?a Denominacio d'origen Cheverny DO Varietats Raim Millora qualitativa Produccio Vi |
Títol | Classification of whiskies by Principal Component Analysis |
Autor | HEADLEY, L. M. HARDY, J. K. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 54 - 1989 - V: - N: 5, Pg: 1351-1358 |
Descriptors | Whisky Cromatografia de gasos Composicio Control de qualitat Programa informatic Automatitzacio Adulteracio Contaminants Analisi |
Localització | C 4/117 |
Títol | Comercializacion de vinos : el dia despues de la crisis |
Autor | MARTINEZ-DUENYAS, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 71-75 |
Descriptors | Comercialitzacio Exportacio Mercat Gestio comercial Rioja Jerez Xeres Estadistiques Control de qualitat Qualitat Consum Consumidor Vi |
Títol | Como implantar un sistema de acreditacion de la calidad |
Autor | GUILLEN SALMERON, F. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Julio 2002 - V: IX- N: 153, Pg: 34-36 |
Descriptors | Control de qualitat Sistema d'acreditacio Qualitat Certificacio Normalitzacio |
Títol | Comparacion de los distintos metodos de analisis de azucares reductores en vinos |
Autor | GARCIA, R. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1994 - V: - N: 30, Pg: 36-41 |
Descriptors | Analisi Vi Sucre Dosificacio Dosatge Control de qualitat Qualitat Rioja DOQ Denominacio d'origen qualificada Rioja |
Títol | Conservacio del vins en bon estat: comunicat d'interes a tot el sector vinicola |
Autor | Incavi |
Dades Font | - 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Lluita preventiva Prevencio Conservacio Reglament Legislacio Qualitat Control de qualitat |
Localització | C 4/36 |
Títol | Contribucion al estudio del color de los vinos Espanyoles. II Vinos blancos |
Autor | HERNANDEZ, O. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi blanc Espanya Color Analisi sensorial Espectrofotometria Control de qualitat Identificacio |
Títol | Contribution du vin dans la consommation alimentaire du plomb. |
Autor | |
Dades Font | FV - agost 1987 - V: - N: 820, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi Dosificacio Dosatge Plom Consum Salut Toxicitat Control de qualitat Vi Contaminants Gran Bretanya |
Localització | FV 820 |
Títol | Control de Calidad en el color de uvas-vinos |
Autor | I?IGUEZ CRESPO, M. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 117-122 |
Descriptors | Control de qualitat Color Raim Vi Colorimetria Qualitat |
Localització | 634.8:663.2(061.3)GRU |
Títol | Control de calidad de los lotes de tapones nuevos para prevenir el riesgo de contaminacion por cloroanisoles: planteamiento experimental para el desarrollo de una nueva metodologia |
Autor | FUNDACION PARA LA CULTURA DEL VINO |
Dades Font | - 2004 - V: Anisoles y brettanomyces: causas efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 20-31 |
Descriptors | Cloroanisols Control de qualitat Tap de suro Qualitat Vi |
Localització | 663.258 ENC |
Títol | Control de calidad del jamon iberico (I) Aseguramiento de la calidad higienica mediante APPCC |
Autor | SOSA, A, CARRAPISO, A.I. BENITO, C. GARCIA, C. CORDOBA |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Octubre 2000 - V: - N: 90, Pg: 71-77 |
Descriptors | Control de qualitat Pernil iberic Qualitat higienica APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics |
Localització | C 15/121 |
Títol | Control de calidad en los Laboratorios de Ensayo Microbiologico |
Autor | MURTULA, R. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2010 - V: - N: 411, Pg: 76-79 |
Descriptors | Laboratori d'assaig Sistema de qualitat Control de qualitat Microbiologia |
Títol | Control de calidad interno en laboratorios de microbiologia |
Autor | TOMAS FORNES, D. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2009-2010 - V: - N: 409, Pg: 76-77 |
Descriptors | Control de qualitat Laboratori de microbiologia Laboratori d'analisi |
Títol | Control de calidad y caracterizacion sensorial del aceite de oliva virgen |
Autor | BARCENAS, P. PEREZ-ELORTONDO, F. J. SALMERON J. ALBISU, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 43-50 |
Descriptors | Control de qualitat Oli d'oliva verge Caracteritzacio sensorial Salut |
Títol | Control de la calidad del jamon iberico (II) Aseguramiento de la calidad sensorial |
Autor | CARRAPISO, A.I. ALONSO, M. MURIEL, M.E. CORDOBA, J.J. GARCIA, C. |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Noviembre 2000 - V: - N: 91, Pg: 43-49 |
Descriptors | Control de qualitat Pernil iberic Qualitat sensorial |
Localització | C 15/123 |
Títol | Control de la produccion y calidad final de la uva mediante el uso de cubiertas vegetales |
Autor | PEREZ-PARMO, R. [et al.] |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Juliol-Agost 2010 - V: - N: 931, Pg: 546-549 |
Descriptors | Control de produccio Control de qualitat Cobertura vegetal Edafologia |
Títol | Control mas exigente para optimizar aun mas la calidad del 'Rioja' |
Autor | LUMBRERAS, J. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 18 de juny 2005 - V: - N: 3071, Pg: 2055-2058 |
Descriptors | Rioja Control de qualitat Consell regulador Inspeccion |
Títol | Controls de qualitat del tap de suro: assaigs fisics, sensorials, ... |
Autor | CANALS, J.M. CARRERES, N. PALLAROLS, E. |
Dades Font | - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg: 9 pp |
Descriptors | Control de qualitat Tap de suro Suro Assaig fisic Assaig sensorial |
Localització | C 24/1 |
Títol | D.O. La Mancha, vinos hechos con sangre de la tierra |
Autor | TECNOLOGIA DEL VINO |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 52-54 |
Descriptors | La Mancha DO La Manxa DO Situacio geografica Clima Varietats Ampelografia Control de qualitat Vi |
Títol | DO Navarra una apuesta por la tradicion |
Autor | TECNOLOGIA DEL VINO |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 70-76 |
Descriptors | Navarra DO Denominacio d'origen Infoden Varietats de ra?m Regions vitivinicoles Estadistiques Vi rosat Vi blanc Vi negre Consell regulador Control de qualitat Etiquetatge |
Títol | De nouveaux outils de choix dans le controle qualite des tanins, auxiliaires d'elevage des vins |
Autor | NADEGE, K. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet/Aout/Septembre 2010 - V: - N: 242, Pg: 16-23 |
Descriptors | Tanins Control de qualitat Polimeritzacio |
Títol | Denominacion Calificada: El Rioja del futuro |
Autor | PEREZ, Pablo Jose |
Dades Font | La Prensa del Rioja - mar? 1991 - V: - N: 51, Pg: 12-14 |
Descriptors | Rioja DOQ Denominacio d'origen qualificada Rioja Vi Control de qualitat Reglament |
Títol | Denominacion de origen calificada Rioja. La singularidad de un prestigio |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Calificada Rioja |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 6 p. |
Descriptors | Rioja DOQ Infoden Denominacio d'origen qualificada Rioja Historia Mapa Control de qualitat Vinificacio Crian?a |
Localització | DO 5 Rioja 3 |
Títol |
Desenvolupen una < |
Autor | POMARES, E. |
Dades Font | Punt, El - Setembre 2008 - V: - N: , Pg: 23 |
Descriptors | Catalunya Control de qualitat Llengua electronica Caracteristiques del vi Vi Caracteristiques viticoles |
Localització | C 24/179 |
Títol | Determinacion de glicerina en vinos y otras bebidas alcoholicas: revision critica |
Autor | LOZANO, M. E. MUNYOZ. J. A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - setembre 1988 - V: - N: , Pg: 25-32 |
Descriptors | Glicerol Vi Begudes alcoholiques Determinacio Analisi Control de qualitat Composicio Dosificacio Dosatge |
Localització | C 4/32 |
Títol | Determination de l'acide D-malique , de l'acide L-malique et de l'acide DL-malique |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 876, Pg: 6 p. |
Descriptors | Analisi Determinacio Identificacio Acid malic Acid L-malic Acid D-malic Acid DL-malic Vi Control de qualitat Cromatografia HPLC Metode enzimatic |
Localització | FV 876 |
Títol | Determination de l'origine d'un vin a l'aide du spectre des acides amines. |
Autor | OOGHE, W. |
Dades Font | FV - maig 1989 - V: - N: 832, Pg: 5 p. |
Descriptors | Origen Vi Denominacio d'origen Autenticitat Acid Amines Control de qualitat Fran?a |
Localització | FV 832 |
Títol | Determination de la teneur en diethylene glycol dans le vin. |
Autor | Laboratoire de la repression des fraudes et du controle de la qualite. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 807, Pg: 4 p. |
Descriptors | Control de qualitat Vi Analisi Constituents Dietile glicol Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos |
Localització | FV 807 |
Títol | Dise?o de un laboratorio de analisis y control de calidad para una empresa de alimentacion |
Autor | BERNI, A. ESTRANY, F OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 67-73 |
Descriptors | Disseny Laboratori d'analisi Laboratori de control de qualitat Control de qualitat Qualitat alimentaria Empreses d'alimentacio Residus |
Títol | Dossier: entretiens de Rabelais. Vers la qualite totale |
Autor | |
Dades Font | VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1994 - V: - N: 186, Pg: 16-31 |
Descriptors | Vi Mercat Consum Control de qualitat Defectes Analisi sensorial Botrytis cinerea Fongs Podridura grisa Proteccio dels vegetals Tractament fitosanitari Legislacio Reglament Fiscalitat Unio Europea Europa Botritis |
Títol | Efecto de la diclofluanida sobre las poblaciones levaduriformes. Su incidencia en la calidad del vino (II) |
Autor | OTERO, D. DOMINGUEZ, J. MANYAS, J. L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 37-40 |
Descriptors | Llevats Residus Productes fitosanitaris Control de qualitat Toxicitat Efectes Defectes Vi Vinificacio Identificacio Analisi Fungicides Diclofluanida |
Títol | Efecto de la presencia de Vinclozolina e Iprodiona sobre las poblaciones levaduriformes (IV) |
Autor | OTERO, D. DOMINGUEZ, J. MANYAS, J. L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 54-61 |
Descriptors | Llevats Efectes Residus Productes fitosanitaris Fungicides Vi Control de qualitat Iprodiona Vinclozolina Vinificacio Analisi |
Títol | Efecto de una filtracion en profundidad por placas : sobre las materias coloidales de un vino |
Autor | BONMATI, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 48-51 |
Descriptors | Col.loide Colorimetria Control de qualitat Pectina Composicio Sals minerals Proteines Fenols Vi Filtracio per plaques |
Títol | El Control de qualitat en la industria del cava |
Autor | VIADER, R. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 4-8 |
Descriptors | Cava Control de qualitat Elaboracio Cost |
Títol | El TSJC declara nula la denominacion de origen Catalunya creada por el Govern. El Institut del Cava denuncio la imposibilidad de controlar la calidad del vino |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | Vanguardia, La - Octubre 2003 - V: - N: , Pg: 79 |
Descriptors | Catalunya DO Institut del cava Control de qualitat Cava |
Localització | C 24/30 |
Títol | El Vi?edo aleman, paraiso del vino blanco |
Autor | ALVARO, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 27-31 |
Descriptors | Alemanya Vinya Riesling Muller Zhurgan Silvaner Vi blanc Vi negre Produccio Denominacio d'origen Sol Control de qualitat Reglament Vi escumos Varietats Alemania |
Títol | El cierre perfecto para los vinos |
Autor | |
Dades Font | La Prensa del Rioja - Febrero 2013 - V: - N: 203, Pg: 4-6 |
Descriptors | Tap de suro Certificacio Control de qualitat |
Títol | El control de calidad en el proceso cervecero |
Autor | GARCIA GARCIA, J.J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2012 - V: - N: 268, Pg: 48-52 |
Descriptors | Control de qualitat Cervesa Elaboracio de cervesa Seguretat alimentaria Envasat |
Títol | El control de calidad en enologia |
Autor | VIADER, R. |
Dades Font | Tecnovin - setembre-octubre 1991 - V: - N: 4, Pg: 20-22 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Control de qualitat Vi |
Títol | El enriquecimiento del vino. |
Autor | FREGONI, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1994 - V: - N: 5-6, Pg: 52-57 |
Descriptors | Xaptalitzacio Vi Ensucrament Enriquiment Defectes Control de qualitat Normes Reglament Legislacio comunitaria Europa Unio Europea Vinificacio |
Títol | El grado alcoholico minimo en la comercializacion del vino de mesa. |
Autor | RODRIGUEZ, Mario Domingo. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1994 - V: - N: 30, Pg: 4-8 |
Descriptors | Vi de taula Argentina Grau alcoholic Normalitzacio Reglament Legislacio Graduacio Alcohol Dosificacio Dosatge Control de qualitat |
Títol | El nas electronic i el control de qualitat del vins |
Autor | GUASCH TORRES, J. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 7-18 |
Descriptors | Nas electronic Control de qualitat Vi Analisi Aroma |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | El sistema ARCPC como medida de aseguramiento de la calidad alimentaria |
Autor | DE GUIA CORDOBA, M. JORDANO, R. CORDOBA,. J.J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 127-139 |
Descriptors | ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics Industria alimentaria Qualitat Control de qualitat |
Títol | Elements de controle de la qualite des bouchons synthetiques pour le bouchage des vins |
Autor | CHATONNET, P. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 31-36 |
Descriptors | Tap de suro Tap sintetic Suro sintetic Tapada Qualitat Control de qualitat |
Títol | Enquete sur le rapport alcool/extrait des vins grecs. |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1977 - V: - N: 637, Pg: 12 p. |
Descriptors | Grau alcoholic Grecia Vi blanc Vi negre Constituents Control de qualitat Graduacio Analisi quimica |
Localització | FV 637 |
Títol | Enquete sur le rapport alcool/extrait |
Autor | CABANIS, J.C. BRUN, S. |
Dades Font | FV - novembre 1979 - V: - N: 706, Pg: 8 p. |
Descriptors | Xaptalitzacio Vi Control de qualitat Grau alcoholic Frau Defectes Graduacio Analisi Extraccio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 706 |
Títol | Estimation qualitative de la matiere colorante du vin rouge. |
Autor | BOURZEIX, M. HEREDIA, N. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 796, Pg: 4 p. |
Descriptors | Colorants Color Vi negre Control de qualitat Cromatografia Antocians Constituents |
Localització | FV 796 |
Títol | Estudio analitico comparativo de Whiskies importados segun su procedencia y anyos de envejecimiento |
Autor | CACERES, I. |
Dades Font | Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 23 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 157-174 |
Descriptors | Composicio Control de qualitat Elaboracio Whisky de segol Whisky de blat de moro Whisky bourbon Legislacio Graduacio Analisi Grau alcoholic Espectrofotometria HPLC Components volatils Envelliment Identificacio |
Localització | C 4/111 |
Títol | Estudio de los residuos de pesticidas desde la uva al vino en diversos trabajos de campo y de bodega. |
Autor | INYIGUEZ CRESPO, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 41-49 |
Descriptors | Raim Collita Verema Residus Pesticides Vi Efectes Analisi Identificacio Most Control de qualitat |
Títol | Estudio experimental para seleccionar el caudal estacional de regadio mas idoneo con el fin de obtener una uva de mesa de calidad. |
Autor | COLAPIETRA, M. TAGLIENTE, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 20-33 |
Descriptors | Raim de taula Estres hidric Aigua Reg Cultiu Rendiment Produccio Italia Control de qualitat Qualitat Millora qualitativa |
Títol | Estudio sobre diversos sistemas de cierre de las barricas. |
Autor | MORENO, A. RUIZ, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 26-33 |
Descriptors | Botes Vi Emmagatzematge Envelliment Crian?a Tap Roure Fusta Efectes Conservacio Control de qualitat |
Títol | Etranger. La Hongrie lorgne sur nos marches. |
Autor | ALONSO, C. HOUZET, S. |
Dades Font | VITI : De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - juny 1994 - V: - N: 188, Pg: 16-17 |
Descriptors | Vi Vinya Raim Hongria Produccio Control de qualitat Denominacio d'origen Mercat Tokay Exportacio |
Títol | Etranger. La Suisse en plein chamboulement. |
Autor | PIDOUX, Jean Pierre. |
Dades Font | VITI ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1994 - V: - N: 189, Pg: 14-15 |
Descriptors | Vi Suissa Produccio Vinya Control de qualitat Reglament Legislacio Normes Mercat Importacio Exportacio |
Títol | Etude du carbamate d'ethyle dans les vins |
Autor | BERTRAND, M. A. INGARGIOLA, M. C. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 952, Pg: 4 p. |
Descriptors | Carbamat d'etil Vi Analisi Control de qualitat Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio Fran?a Llevats Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Envelliment Bacteris |
Localització | FV 952 |
Títol | Etude realisee sur des gelatines en vue de la revision du codex oenologique. |
Autor | VIALATTE, C. |
Dades Font | FV - 1990 - V: - N: 847, Pg: 6 p. |
Descriptors | Analisi Control de qualitat Tanins Gelatina |
Localització | FV 847 |
Títol | Evaluation objective de la qualite du vin pinotage |
Autor | MARAIS, J. VAN ROOYEN, P. C. PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | FV - octubre 1979 - V: - N: 705, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Control de qualitat Analisi Cromatografia de gasos Pinot noir Varietats Buquet Regressio lineal multiple |
Localització | FV 705 |
Títol | Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava |
Autor | GUILLEN, M. T. LUGAR, L. MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53 |
Descriptors | Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia |
Localització | C 4/110 |
Títol | Evolucion estacional de los contenidos foliares de N, P, K, Ca y Mg en la variedad Godello |
Autor | RODRIGUEZ, B. GARCIA, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 18-24 |
Descriptors | Godello Raim Varietats Valdeorras DO Composicio Analisi foliar Nutricio Control de qualitat Nitrogen Fosfor Potassi Calci Magnesi Cicle vegetatiu |
Títol | Experiencias sobre maceraci?n en vinos de tempranillo |
Autor | MARTINEZ, J. LOPEZ, R. SANTAMARIA, P. et al. |
Dades Font | Congresos y jornadas: Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 49-71 |
Descriptors | Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Extraccion y estabilizacion de la materia colorante en la vinificacion en tinto |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 11-46 |
Descriptors | Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.252.3 JOR |
Títol | Factores explicativos de los criterios de calidad de la cosecha |
Autor | RIOUT, C. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 1998 - V: - N: 2698, Pg: 1330-1336 |
Descriptors | Control de qualitat Collita Verema Vinya Viticultura Cultiu Superficie foliar |
Localització | C 10/51 |
Títol | Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol |
Autor | PLESSIS, C. S. du MARAIS, J. HOUTMAN, A. C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54 |
Descriptors | Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre |
Localització | C 3/149 |
Títol | Garantizar el control de calidad |
Autor | HERZOG, J.P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 83-86 |
Descriptors | Control de qualitat Qualitat Proces industrial Automatitzacio i control de processos |
Títol | Gli Alcoli superiori nei vini : influenza della cultivar e dell'annata di produzione |
Autor | DI STEFANO, R. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 7 - 1980 - V: - N: 12, Pg: 45-48 |
Descriptors | Alcohol superior Alcohol Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Anyada Esters Control de qualitat Aroma Vinificacio Fermentacio Vi blanc Vi negre |
Localització | C 3/133 |
Títol | Gluconic acid in California wines |
Autor | McCLOSKEY, L. P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 198-201 |
Descriptors | Vi blanc Vi de taula California Acid gluconic Control de qualitat Defectes Analisi Metode enzimatic Sauternes Composicio Raim Botrytis cinerea Botritis Fongs Podridura grisa Malalties de la vinya |
Localització | C 4/72 |
Títol | Grupo de investigacion de quimica analitica. Universidad rovira i virgili |
Autor | MONROY, S. G. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Noviembre-Diciembre 2008 - V: X- N: 56, Pg: 12 |
Descriptors | Universitat Rovira i Virgili URV Investigacio Vi Sector agroalimentari Control de qualitat Celler Bodega Nas electronic Enologia |
Títol | Ideas actuales para la gestion de la seguridad de los alimentos |
Autor | MORENO GARCIA, B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 100-107 |
Descriptors | Seguretat dels aliments Gestio Aliments Control de qualitat |
Títol | Il Contenuto in piombo dei vini del Trentino-Alto Adige |
Autor | STEFANI, R. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X VOL 117 - 1978 - V: - N: , Pg: 343-345 |
Descriptors | Plom Vi Toxicitat Salut Dosificacio Dosatge Legislacio Reglament Normes Control de qualitat Espectrofotometria Trentino Alto Adige Italia |
Localització | C 4/6 |
Títol | Impacto de la temperatura del aire y de la aplicacion de microondas |
Autor | CONTRERAS MONZON, C. MARTIN ESPARZA, E. CHIRALT BOIX, A. MARTINEZ NAVARRETE, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 60-63 |
Descriptors | Industria alimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Microones Conservacio d'aliments Assecament Investigacio |
Títol | Importancia del control de calidad en el envasado de alimentos |
Autor | PASCUAL, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2011 - V: - N: 258, Pg: 54-57 |
Descriptors | Control de qualitat Envasat Aliments Seguretat alimentaria |
Títol | Indagine sulla produzione di anidride solforosa durante la fermentazione nel Moscato d'Asti Doc |
Autor | DELFINI, C. GAIA, P. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1989 - V: - N: 6, Pg: 51-54 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Produccio Fermentacio Dosificacio Dosatge Control de qualitat Legislacio Reglament Analisi Most Italia Moscato d'Asti Asti Vi Moscatell Vinificacio |
Localització | C 3/14 |
Títol | Influence of must processing on iron and copper contents of experim ental wines |
Autor | HSIA, C. L. PLANCK, R. W. NAGEL, C. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 57-61 |
Descriptors | Most Coure Ferro Vi Control de qualitat Analisi Composicio Premsatge |
Localització | C 5/42 |
Títol | Influencia de la relacion solido/liquido en la obtencion de vinos tintos de caracter : experiencia 1991 |
Autor | BORZI, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 37-47 |
Descriptors | Vi negre Control de qualitat Analisi sensorial Maceracio Fermentacio Argentina Cabernet sauvignon |
Títol | Introduccion a la fermentacion malolactica en vinos tintos con cultivos comerciales de bacterias lacticas |
Autor | MARTIN, L. BERTRAN, M. GUARDIOLA, S. et al. |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 33-49 |
Descriptors | Investigacio Fermentacio malolactica Congressos Vi Microbiologia del vi Bacteris lactics Control de qualitat Vi negre |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | Justesse et reproductibilite des methodes d'analyses. |
Autor | JUNGE, Ch. SPADINGER, Ch. |
Dades Font | FV - mar? 1976 - V: - N: 593, Pg: 5 p. |
Descriptors | Metodologia Analisi sensorial Analisi quimica Vi Control de qualitat |
Localització | FV 593 |
Títol | L'etiquette et ses pieges |
Autor | GERBELLE, A |
Dades Font | Revue du Vin de France ISSN: 0750-358X - maig 1993 - V: - N: 373, Pg: 16-17 |
Descriptors | Vi Etiqueta Etiquetatge Control de qualitat Fran?a Publicitat |
Títol | L'impact du regime hydrique du sol sur la qualite. |
Autor | SEGUIN, G. LEEUWEN, C. V. BOISSENOT, E. |
Dades Font | VITI ISSN: 0399-3558 - gener 1994 - V: - N: 183, Pg: 38-41 |
Descriptors | Aigua Sol Raim Control de qualitat Cultiu Pluja Produccio Humitat Vinya |
Títol | La Polemica de las variedades : un estudio clarificador |
Autor | PASCUAL, J ALDAYTURRIAGA, L. BLASCO, A. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - setembre 1990 - V: - N: 46, Pg: 7-8 |
Descriptors | Varietats Rioja Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha Cabernet sauvignon Produccio Control de qualitat Maduracio |
Títol | La calidad en la industria del helado. El analisis sensorial como herramienta del control |
Autor | VAZQUEZ-ARAUJO, L. ALLES PINZON, A. CARBONELL-BARRICHINA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 44-48 |
Descriptors | Industria alimentaria Qualitat alimentaria Gelats Analisi sensorial Control de qualitat |
Títol | La cata de mieles |
Autor | BENTABOL, A. |
Dades Font | Orgen: la revista de sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33 |
Descriptors | Mel Cata Edulcorant natural Edulcorant Control de qualitat Analisi sensorial Olor Aroma |
Títol | La couleur des brandies de Jerez |
Autor | ESCOLAR, D. HARO, M. R. SAUCEDO, A. GOMEZ, J. ALVAREZ, J. A. |
Dades Font | FV - febrer 1993 - V: - N: 943, Pg: 11 p. |
Descriptors | Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Sherry brandy DE Denominacio especifica Color Control de qualitat Vinificacio Espectrofotometria |
Localització | FV 943 |
Títol | La denominacion de origen Carinyena |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Carinyena |
Dades Font | - [1997] - V: - N: , Pg: 31 p. |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Carinyena DO Estadistiques Produccio Comercialitzacio Exportacio Celler Control de qualitat Historia Museo del vino Qualificacio Consell regulador Cari?ena DO |
Localització | DO 1 Cari?ena 1 |
Títol | La guerra de las temperaturas |
Autor | ANDRES GONZALEZ.MORALEJO, S. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 92, Pg: 109-114 |
Descriptors | Industria agrolimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Transport frigorific Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | La nariz electronica en el control de calidad de vinos. Nuevas aplicaciones |
Autor | BUSTO, O. MARTI, M.P. GUASCH, J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 31-36 |
Descriptors | Nas electronic Sistema de tractament de dades Control de qualitat Vi Qualitat |
Títol | La nariz electronica y el control de calidad de los vinos |
Autor | GUASCH TORRES, J. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 9 septiembre 2000 - V: - N: 2822, Pg: 3206-3214 |
Descriptors | Nas electronic Control de qualitat Vi Qualitat |
Títol | La vision artificial en el control de calidad en bodegas |
Autor | DIEZ MARTINEZ DE LAHIDALGA, A. GUERETA NAZABAI, R. HILERA CRESPO, R. ELEJALDE CARAVACA, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1999 - V: - N: 64, Pg: 38-42 |
Descriptors | Control de qualitat Tecnologia Celler Embotellament |
Títol | Largo examen a la calidad del vino de la DO Calificada Rioja |
Autor | IJALBA, A. M. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - desembre 1992 - V: - N: 66, Pg: 8-11 |
Descriptors | Vi Rioja DOQ Denominacio d'origen qualificada Rioja Analisi Analisi sensorial Control de qualitat |
Títol | Las herramientas de control de calidad y seguridad de los alimentos, fundamentales para generar confianza en la cadena alimentaria |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2011 - V: - N: 423, Pg: 18-38 |
Descriptors | Control de qualitat Seguretat alimentaria Cadena alimentaria Historia Etiquetatge Tra?abilitat |
Títol | Le Grand cocktail de l'ete |
Autor | MANESSE, V. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358x - juliol-agost 1993 - V: - N: 375, Pg: 49-55 |
Descriptors | Ginebra Tequila Vodka Rom Anisats Begudes alcoholiques Rom blanc Alcohol blanc Elaboracio Control de qualitat Produccio Coctels |
Títol | Le Laboratoire d'analyses oenologiques du B.I.V.B. "Faire progresser la qualite". |
Autor | Laboratoire d'analyses oenologiques du B.I.V.B. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 4 p. |
Descriptors | Laboratori Control de qualitat Vi Fran?a Analisi Enologia Vinicultura |
Localització | C 5/111 |
Títol | Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre. |
Autor | PARFAIT, A. JOURET, C. |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles. ISSN: 0019-9311 - 1980 - V: - N: , Pg: 721-724 |
Descriptors | Sucre Glicerol Fermentacio alcoholica Analisi Produccio Determinacio Composicio Defectes Control de qualitat Rom |
Localització | C 4/133 |
Títol | Le reste d'extrait, l'un de criteres d'evaluation de la qualite d'un vin. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - mar? 1978 - V: - N: 659, Pg: 6 p. |
Descriptors | Extracte Qualitat Vi Alemanya Caracteristiques Control de qualitat Denominacio d'origen Constituents Reglament Normes Alemania |
Localització | FV 659 |
Títol | Les Vins effervescents |
Autor | VERNEJOUL, D. de |
Dades Font | Neid : L'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0984-1695 - maig 1993 - V: - N: 245, Pg: 7-14 |
Descriptors | Vi escumos Mercat Consum Demanda Oferta Vi aromatic Preu de venda Marqueting Estadistiques Vi d'agulla Denominacio d'origen Control de qualitat Fran?a Cava Distribucio |
Títol | Liquid chromatographic assay of ascorbic acid, niacinamide, pyridoxine, thiamine and ribo/lavin in multivitamin-mineral preparations |
Autor | FUK-LUEN LAM ... (et al) |
Dades Font | Journal of Association Official Analitycal Chemistry VOL 67 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 1007-1011 |
Descriptors | Cromatografia de liquids HPLC Analisi Control de qualitat Vitamina Aigua Soluble Composicio |
Localització | C 5/4 |
Títol | Los residuos de productos fitosanitarios y el control integrado de plagas en frutales |
Autor | GARCIA, J. |
Dades Font | Fruticultura Profesional - novembre-desembre 1990 - V: - N: 35, Pg: 30-37 |
Descriptors | Productes fitosanitaris Plagues Residus Control de qualitat |
Localització | C 22/13 |
Títol | Los tapones para botellas de vino: eficacia de cierre, control de calidad sensorial y microbiologica y relacion con el defecto de "gusto a corcho" del vino |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, I. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 64-78 |
Descriptors | Tap de suro Control de qualitat Qualitat sensorial Qualitat microbiologica Estirilitzacio Defectes del vi Gust de suro Microorganismes Cloroanisols Prevencio |
Títol | Los trabajos en verde: incidencia en la conduccion de la vid y en la calidad de la cosecha |
Autor | PAYAN, J.-J. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 1998 - V: - N: 2709, Pg: 2366-2370 |
Descriptors | Poda verda Control de qualitat Collita Verema Cultiu Vinya Viticultura Espuntament Esfullament |
Localització | C 10/46 |
Títol | Malt whiskies. Le terroir n'est pas tout... |
Autor | DESSEAUVE, T. |
Dades Font | Revue du Vin de France ISSN: 0750-358X - octubre 1993 - V: - N: 377, Pg: 59-62 |
Descriptors | Whisky de malt Whisky de malta Marques Graduacio Control de qualitat Qualitat Produccio Terrer Grau alcoholic Fran?a |
Títol | Mapa/Map. Denominacion de Origen Calificada Rioja. |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Calificada Rioja |
Dades Font | - 1994 - V: - N: , Pg: [Dodecaptic] |
Descriptors | Denominacio d'origen qualificada Rioja Vi Rioja DOQ Infoden Historia Vinificacio Control de qualitat Crian?a Empreses vitivinicoles |
Localització | DO 5 Rioja 3 |
Títol | Mejora del control de la calidad en la vinificacion de vinos tintos mediante la medina en linea de la densidad |
Autor | DEL ALAMO, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 473-480 |
Descriptors | Control de qualitat Vinificacio Vi negre Linia de densitat |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Mejorar la comercializacion y las relaciones contractuales del sector, claves para el futuro del Rioja |
Autor | |
Dades Font | La Prensa del Rioja - octubre 1990 - V: - N: 47, Pg: 25-27 |
Descriptors | Rioja Vi Comercialitzacio Control de qualitat |
Títol | Methode rapide de recherche des matieres colorantes minerales ou synthetiques ajoutees aux vins. |
Autor | TEODOSIO, Hidalgo |
Dades Font | FV - gener 1969 - V: - N: 307, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorants Vi Sintetic Addicio Frau Control de qualitat Identificacio Determinacio |
Localització | FV 307 |
Títol | Metodos para la determinacion de la actividad antioxidante |
Autor | VIUDA MARTOS, M. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 40-43 |
Descriptors | Activitat antioxidant Seguretat alimentaria Control de qualitat |
Títol | Monitorizacion del proceso de maduracion de manzanas Pink Lady utilizando una nariz electronica |
Autor | BREZMES, J. LOPEZ, M.L. LLOBET, E. VILANOVA, X. RECASENS,I. CORREIG, X. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - 2002 - V: XVI- N: 128 Especial Manzano II, Pg: 117-121 |
Descriptors | Control de qualitat Fruita Maduracio Poma Pink lady Nas electronic Sensor de gasos |
Títol | N.nitrosaminas en los alimentos y riesgo para la salud |
Autor | MARTINEZ, A. HAZA, A.I. MORALES, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 153-158 |
Descriptors | Aliments Riscos Salut N-nitrosaminas Control de qualitat Industria alimentaria |
Títol | Nanotecnologia en la industria alimentaria. Realidades y futuro |
Autor | URIARTE, M. BALD, C. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 50-54 |
Descriptors | Desenvolupament Industria alimentaria Control de qualitat Envasat Seguretat alimentaria Aplicacions Legislacio |
Títol | Normas y directrices internacionales del taponado |
Autor | Departamento tecnico de EBROCORK |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 34-41 |
Descriptors | Tap Tapar Normes Legislacio Reglament Emmagatzematge Control de qualitat Embotellament Conservacio Ampolla Caracteristiques Vi Maquinaria |
Títol | Nueva tecnologia para la reduccion de compuestos volatiles en tapones. Procedimiento Innocork |
Autor | MESQUITA, A. MACKU, C. WOLTER, D. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 982-988 |
Descriptors | Suro Tap de suro Industria surera Extraccio Innocork Control de qualitat TCA Components volatils Qualitat del vi Gust de suro |
Títol | Nuevas tecnologias para el control de la calidad y la seguridad de los alimentos especiales |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 54-62 |
Descriptors | Noves tecnologies Control de qualitat Seguretat alimentaria Aliments saludables Al?lergia Al?lergen-genica Al?lergogen-gogena Test Elisa |
Títol | Orde do 9 de abril de 1996 pola que se establecen as norma relativas o proceso de cualificacion que deben supera-los vinyos con dereito a denominacion de orixe no ambito da Comunidade Autonoma de Galicia |
Autor | Xunta de Galicia |
Dades Font | Diario Oficial de Galicia - abril 1996 - V: - N: 83, Pg: 3.939 - 3.942 |
Descriptors | Galicia Reglament Denominacio d'origen Control de qualitat Qualificacio |
Localització | Legislacio 2 |
Títol | Para conseguir la Denominacion de Origen, los vinos tendran que superar los analisis |
Autor | LORENTE, M. |
Dades Font | Surcos de Aragon - desembre 1993 - V: - N: 40, Pg: 28-30 |
Descriptors | Denominacio d'origen Arago Vi Qualitat Legislacio Reglament Control de qualitat Aragon |
Localització | C 5/54 |
Títol | Pattern recognition and Blinds assay techniques applied to forensic separation of Whiskies |
Autor | SAXBERG, E. H... [et al.] |
Dades Font | Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 103 - 1978 - V: - N: , Pg: 201-212 |
Descriptors | Whisky Begudes alcoholiques Reconeixement de models Analisi Control de qualitat Reglament Legislacio Normes Cromatografia de gasos Composicio |
Localització | C 4/16 |
Títol | Pompes a vin : quinze modeles au banc d'essai |
Autor | VROMANDT, Gerard |
Dades Font | Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1993 - V: - N: 178, Pg: 25-37 |
Descriptors | Transvasament Bombatge Vi Mecanitzacio Tecnologia Caracteristiques tecniques Bomba volumetrica Bomba de pistons Pressio Seleccio Bomba centrifugadora Bomba rotativa Marques Investigacio Control de qualitat Alteracions Maquinaria |
Títol | Prevoir le ph du vin des la recolte |
Autor | FAVAREL, J. L. |
Dades Font | VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1993 - V: - N: 180, Pg: 35-36 |
Descriptors | Vinificacio Vi Most Acidesa pH Analisi Control de qualitat |
Títol | Problems of using wastewater on vegetable crops |
Autor | KIRKHAM, M. B. |
Dades Font | Hortscience ISSN: 0018-5345 VOL 21 - febrer 1986 - V: - N: 1, Pg: 24-27 |
Descriptors | Collita Vegetals Aigues residuals Reciclatge Tractament Reg Control de qualitat Toxicitat Estats Units d'America Mineral Composicio Dosificacio Dosatge |
Localització | C 5/25 |
Títol | Produits Phytosanitaires. Recherche residus... (presque) desesperement |
Autor | CUGIER, J.P |
Dades Font | VITI : De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1994 - V: - N: 193, Pg: 37-39 |
Descriptors | Productes fitosanitaris Residus Toxicitat Contaminants Vi Control de qualitat Herbicides Fungicides Acaricida Insecticides |
Títol | Projet de description d'une methode:variation naturelle du rapport des isotopes 16-O et 18-O dans l'eau comme methode d'analyse physique du vin en vue du controle de l'origine et de l'addition d'eau |
Autor | FORSTEL, H. JULICH, F. |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 919, Pg: 7 p. |
Descriptors | Isotop Aigua Vi Oxigen Espectrometria de massa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Control de qualitat Addicio |
Localització | FV 919 |
Títol | Qualitative analysis of synthetic sweeteners in wines |
Autor | MOREIRA, M.S. PERDIGAO, M.H. TAVARES, M.J. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 860, Pg: 7 p. |
Descriptors | Vi Control de qualitat Millora qualitativa Sucre Composicio Analisi Dosificacio Dosatge Portugal |
Localització | FV 860 |
Títol | Recherche des alterations d'origine physique ,chimique et physico-chimique de la limpidite des vins |
Autor | CURVELO-GARCIA, A. S. |
Dades Font | FV - setembre 1992 - V: - N: 923, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Control de qualitat Defectes del vi Alteracions del vi Terbolesa Limpidesa Legislacio Reglament Normes Portugal Colorants Ferro Oxidacio Coure Tartrat acid de potassi Tartrat de calci Metall |
Localització | FV 923 |
Títol | Recherche sur l'application chez nous d'une nouvelle methode de controle de qualite |
Autor | SPERA, G. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 177-186 |
Descriptors | Control de qualitat Metode Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Research note rapid determination of sorbic acid in wine |
Autor | ZIEMELIS, G. SOMERS, T. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 217-219 |
Descriptors | Vi de taula Acid sorbic Vi blanc Vi negre Control de qualitat Dosificacio Dosatge |
Localització | C 4/29 |
Títol | Review: Low intensity ultrasonics in food technology |
Autor | MULET, A. BENEDITO, J. BON, J. SANJUAN, N. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 285-297 |
Descriptors | Ultrasons Propietats fisiques Control de qualitat |
Títol | SO2 : a l'aube d'une diminution des doses |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio |
Títol | Seleccion y diferenciacion enologica de cepas de Saccharomyces cerevisiae aisladas durante la vinificacion en la comarca de "O Baixo Minyo" |
Autor | ANGULO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 28-36 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Cep Vinificacio Llevats Galicia Fermentacio Control de qualitat Vi Rias Baixas DO Floculacio Etanol Acid sulfhidric Factor Killer Baixo Minho |
Títol | Sensores para la motorizacion y control de calidad en la industria alimentaria |
Autor | RODRIGUEZ, R. PEREZ, I. MARTINEZ DE MARA?ON, I. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2011 - V: - N: 423, Pg: 58-61 |
Descriptors | Control de qualitat Industria alimentaria Monitoritzacio Espectroscopia |
Títol | Sensory study of selected volatile sulfur compounds in white wine. |
Autor | GONIAK, O. J. NOBLE, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 223-227 |
Descriptors | Vi blanc Components volatils Compostos sulfurosos Analisi sensorial Aroma Defectes Control de qualitat Composicio Mercapta Qualitat Sulfur Sofre |
Localització | C 5/11 |
Títol | Simultaneous determination of copper, lead and zinc in wine by differential-pulse polarography |
Autor | BRUNO, P. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 103 - agost 1978 - V: - N: , Pg: 868-871 |
Descriptors | Vi Metall Zinc Coure Plom Salut Toxicitat Dosificacio Dosatge Espectrometria Analisi bromatologica Identificacio Control de qualitat |
Localització | C 4/7 |
Títol | Sistema de vision artificial para control de calidad de las aplicaciones fitosanitarias sobre vi?a en espaldera |
Autor | PORRAS SORIANO, A. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2004 - V: XV- N: 94, Pg: 16-28 |
Descriptors | Coure fitosanitari Deposicio Paper hidrosensible Pulveritzacio Control de qualitat Qualitat |
Títol | Sistemas de conduccion y calidad de la cosecha. Incidencia del empalizamiento en la calidad de la cosecha |
Autor | GOMA-FORTIN, N. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Mayo 1998 - V: - N: 2701, Pg: 1578-1582 |
Descriptors | Cultiu Vinya Collita Control de qualitat Perfil Sistema de conduccio Emparratge |
Localització | C 10/49 |
Títol | Sistemas multisensores (lenguas electronicas) aplicados al control de calidad de vinos |
Autor | GUTIERREZ CAPITAN, M. LLOBERA, M. MINGUEZ, S. JIMENEZ JORQUERA,C. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2012 - V: - N: 437, Pg: 61-68 |
Descriptors | Sensor Control de qualitat Vi Automatitzacio Classificacio del vi |
Títol | Tecnica NIRS : aplicacio en el control de qualitat |
Autor | DE LA CRUZ ALMEIDA, G. TOMAS, F.J. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 53-56 |
Descriptors | Tecnica NIRS Control de qualitat Qualitat Near infrared spectroscopy Espectroscopia d'infraroig proper |
Títol | Tecnica NIRS: aplicacio en el control de qualitat |
Autor | DE LA CRUZ ALMEIDA, G. JORDI TOMAS, F. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 53-56 |
Descriptors | NIRS Control de qualitat Calibracio Tecnica NIRS |
Títol | Tecnicas analiticas en el control de calidad y caracterizacion de la sidra natural asturiana |
Autor | PICINELLI, A. SUAREZ, B. MORENO, J. CASO RODRIGUEZ, L.M?. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 129-136 |
Descriptors | Sidra Caracteritzacio Parametres globals HPLC CG-FID PCR Control de qualitat Qualitat Tecniques analitiques |
Títol | Tecnicas de mejora de calidad en el Nuevo Mundo |
Autor | FARRE, X. |
Dades Font | FIRAVI 93 - abril 1993 - V: - N: , Pg: 2-6 |
Descriptors | Millora qualitativa Control de qualitat Viticultura Clima Sol Vinya |
Localització | C 4/35 |
Títol | Tecniques no destructives per al control del processament d'aliments |
Autor | BENEDITO, J. [et al.] |
Dades Font | TECA: Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2009 - V: 11- N: 2, Pg: 3-11 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Ultrasons Espectroscopia d'infraroig Control de qualitat Sector alimentari Analisi d'imatges |
Títol | Tecnologia de infrarrojo en un producto envasado |
Autor | PEREZ APARICIO, J. PEDRO SAINZ, E. de TOLEDANO MEDINA, M.A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 46-47 |
Descriptors | Automatitzacio Automatitzacio d'equips i processos NIR Envasat Control de qualitat Industria alimentaria Espectroscopia d'infrarojos Composicio dels aliments |
Títol | Teneur en cobalt des mouts et des vins du midi de la France |
Autor | CABANIS, M. T. CABANIS, J. C. BRUN, S. |
Dades Font | Travaux de la Societe de Pharmacie de Montpellier VOL 40 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 15-22 |
Descriptors | Most Vi Cobalt Salut Toxicitat Dosificacio Dosatge Alcohol Control de qualitat Analisi |
Localització | C 3/136 |
Títol | The contents of zinc, cadmium, lead and copper in the must, wine and by-products of wine-making |
Autor | LAY, H. LIEB, W. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 857, Pg: 1 p. |
Descriptors | Vi Analisi Composicio Control de qualitat Zinc Cadmi Coure Most Identificacio Determinacio |
Localització | FV 857 |
Títol | Trazabilidad en los alimentos |
Autor | ARADILLA, D. ESTRANY, F. OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2008 - V: - N: 232, Pg: 68-72 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Seguretat dels aliments Qualitat alimentaria Qualitat Control de qualitat Tra?abilitat Normativa Etiquetat Etiquetatge |
Títol | Trends in wine today |
Autor | AMERINE, M. A. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 22 - Primavera 1990 - V: - N: 1, Pg: 27-30 |
Descriptors | California Viticultura Varietats Historia Enologia Vinicultura Vinya Vi Control de qualitat |
Títol | Uber den Gehalt an D-Glucons§ure in Weinen verschiedener Qualit§tskategorien. |
Autor | POSTEL, W. DRAWERT, F. MACCAGNAN, G. |
Dades Font | Chemie Mikrobiologie Zechnologie der Lebensmittel. - 1972 - V: - N: 1, Pg: 151-155 |
Descriptors | Vi Composicio Analisi Acid gluconic Control de qualitat Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Defectes Millora qualitativa |
Localització | C 5/22 |
Títol | Un Ulteriore contributo nella ricerca sull'inquinamento da piombo nei vini |
Autor | VITTORI, V. PIAZZA, F |
Dades Font | VIGNEVINI ISSN: 0390-0479 VOL 5 - 1978 - V: - N: 35, Pg: P. 35-40 |
Descriptors | Plom Vi Ravenna Toxicitat Contaminants Control de qualitat Dosificacio Dosatge Analisi Raim Asfalt |
Localització | C 4/15 |
Títol | Un nuevo mundo a redescubrir |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Tacoronte-Acentejo |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 18 p. + 1 f. pleg. |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Tacoronte-Acentejo DO Varietats Clima Sol Empreses vitivinicoles Control de qualitat Consell regulador Mapa |
Localització | DO 6 Tacoronte Acentejo 1 |
Títol | Utiel-Requena: una tradicion vitivinicola con mas de 2000 a?os |
Autor | TECNOLOGIA DEL VINO |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 53-58 |
Descriptors | Utiel-Requena DO Denominacio d'origen Consell regulador Control de qualitat Varietats de ra?m Vi Etiquetatge Vinificacio Control Crian?a Bodegues Estadistiques |
Títol | Utilizacion de tecnicas rapidas para el control de patogenos en un laboratorio de referencia |
Autor | ZAMORANO, M. LUNA, R de GARCIA, M?.A. REX, M?.J |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 133-139 |
Descriptors | Aliments Industria alimentaria Patogens Control Laboratori de referencia Analisi Control de qualitat |
Títol | Utilizacion del analisis por inyeccion secuencial (SIA) en el control analitico de los vinos |
Autor | PEREZ-OLMOS, R. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2004 - V: XLI- N: 356, Pg: 125-139 |
Descriptors | Analisi per injeccio sequencial SIA Control analitic Vi Analisi del vi Espectrofotometria d'absorcio molecular UV-VIS Espectrofotometria d'absorcio molecular I.R. Espectrofotometria d'absorcio atomica Potenciometria Control de qualitat Qualitat |
Títol | Vendimia mecanica en Aragon |
Autor | LORENTE, M. FRANCO, E. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 44-47 |
Descriptors | Verema Mecanitzacio Veremadora Rendiment Arago Aragon Espanya Cost Viticultura Control de qualitat Vi Degradacio |
Títol | Ventajas del detector de masas triple cuadruplo en la determinacion de residuos medicamentosos en muestras de leche por cromatografia liquida |
Autor | KORTABITARTE, M. VILLEGAS, L. GABIRONDO, E. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 033-5755 - Septiembre 2007 - V: - N: 386, Pg: 82-83 |
Descriptors | Llet Control de qualitat Cromatografia liquida Residus |
Títol | Vers une normalisation dans les mesures de la couleur dans les brandies |
Autor | ESCOLAR, D. HARO, M. R. SAUCEDO, A. GOMEZ, J. ALVAREZ, J. A. |
Dades Font | FV - febrer 1993 - V: - N: 942, Pg: 8 p. |
Descriptors | Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Sherry brandy DE Denominacio especifica Espectrofotometria Color Analisi Control de qualitat |
Localització | FV 942 |
Títol | Vin biologique: un creneau encore porteur |
Autor | GAUDILLERE, T. |
Dades Font | VITI de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 47-48 |
Descriptors | Vi ecologic Produccio Mercat Fran?a Control de qualitat Alemanya Reglament Vi biologic Distribucio Consum Alemania |
Títol | Vinho verde sensory quality control- statistical modellin approach |
Autor | RODRIGUES, S. CERDEIRA, A. OLIVEIRA, P. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Control de qualitat Analisi sensorial |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Vinos de Madrid |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Vinos de Madrid |
Dades Font | - [1996] - V: - N: , Pg: 26 p. |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Vinos de Madrid DO Historia Reglament Consell regulador Vi Control de qualitat Estadistiques Comercialitzacio Varietats Sol Clima Qualificacio Verema Gastronomia Vinificacio Crian?a |
Localització | DO 7 Vinos de Madrid 1 |
Títol | Vins doux naturels: apres les muscats, les Rivesaltes? |
Autor | |
Dades Font | Neid : L'Information Internationale des vins et spiritueux ISSN: 0984-1695 - agost-setembre 1993 - V: - N: 248, Pg: 10-14 |
Descriptors | Vi dol? Vi Fran?a Moscatell (vi) Control de qualitat Denominacio d'origen Comercialitzacio Distribucio |
Títol | Vision espectral aplicada al control de calidad en la industria agroalimentaria |
Autor | DIAZ, R. CERVERA, L. FENOLLOSA, S. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2011 - V: - N: 262, Pg: 56-59 |
Descriptors | Industria agroalimentaria Visio espectral Control de qualitat Espectroscopia |
Títol | Wine Cooler all'italiana |
Autor | BERTA, P. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1988 - V: - N: 718, Pg: 31-38 |
Descriptors | Italia Vi Reglament Legislacio Mercat Wine cooler Estadistiques Marqueting Produccio Exportacio Most Elaboracio Analisi sensorial Control de qualitat Composicio Consum Consumidor Comercialitzacio |
Localització | C 3/12 |
Títol | Ycoden Daute Isora. Son unicos |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Ycoden-Daute-Isora |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: [Quadriptic] |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Ycoden-Daute-Isora DO Empreses vitivinicoles Historia Clima Vinya Conduccio Vi Control de qualitat Cellers |
Localització | DO 7 Ycoden Daute Isora 1 |
Títol | Ycoden Daute Isora |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Ycoden-Daute-Isora |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 2 p. |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Ycoden-Daute-Isora DO Historia Geografia Sol Clima Regim vinicola Control de qualitat Vinya Conduccio Cellers Vinicultura Enologia Vi |
Localització | DO 7 Ycoden Daute Isora 1 |
Títol | Yeast quality: evaluation of the measurement methods. |
Autor | ISERENTANT, D. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28 |
Descriptors | Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa |
Localització | C 5/51 |