Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SOMERS, T. C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Direct determination of wine proteins
Autor SOMERS, T. C.   ZIEMELIS, G.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 24 - 1973 - V: - N: 2, Pg: 47-50
Descriptors Vi blanc Proteines Determinacio
Localització C 1/30

Títol Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines
Autor VERETTE, E.   NOBLE, A. C.   SOMERS, T. C.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272
Descriptors Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust
Localització C 2/91

Títol Interpretations of Ultraviolet Absorption in White Wines
Autor SOMERS, T. C.   ZIEMELIS, G.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 23 - 1972 - V: - N: , Pg: 441-453
Descriptors Vi blanc Analisi Constituents Riesling Compostos fenolics Cromatografia de gasos liquids
Localització C 5/71

Títol Research note rapid determination of sorbic acid in wine
Autor ZIEMELIS, G.   SOMERS, T. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 217-219
Descriptors Vi de taula Acid sorbic Vi blanc Vi negre Control de qualitat Dosificacio Dosatge
Localització C 4/29