Registres trobats: 4
Títol | Direct determination of wine proteins |
Autor | SOMERS, T. C. ZIEMELIS, G. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 24 - 1973 - V: - N: 2, Pg: 47-50 |
Descriptors | Vi blanc Proteines Determinacio |
Localització | C 1/30 |
Títol | Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines |
Autor | VERETTE, E. NOBLE, A. C. SOMERS, T. C. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272 |
Descriptors | Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust |
Localització | C 2/91 |
Títol | Interpretations of Ultraviolet Absorption in White Wines |
Autor | SOMERS, T. C. ZIEMELIS, G. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 23 - 1972 - V: - N: , Pg: 441-453 |
Descriptors | Vi blanc Analisi Constituents Riesling Compostos fenolics Cromatografia de gasos liquids |
Localització | C 5/71 |
Títol | Research note rapid determination of sorbic acid in wine |
Autor | ZIEMELIS, G. SOMERS, T. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 217-219 |
Descriptors | Vi de taula Acid sorbic Vi blanc Vi negre Control de qualitat Dosificacio Dosatge |
Localització | C 4/29 |