Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
HERMOSIN GUTIERREZ, I.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Antocianos de variedades tintas cultivadas en la Mancha: Perfiles varietales caracteristicos de la uva y de los vinos monovarietales, y evolucion durante la maduracion de la baya
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   GARCIA ROMERO, E.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2004 - V: XLI- N: 352, Pg: 127-139
Descriptors Antocians Cabernet sauvignon Cencibel Diferenciacio varietal Garnatxa Garnatxa tintorera Maduresa fenolica Merlot Syrah Raim negre Vi negre Baia Garnacha Garnacha tintorera

Títol Antocianos diferenciadores de los vinos tintos de las variedades Cencibel, Cabernet Sauvignon, Merlot y Mencia , y su evolucion durante la crianza
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   GONZALEZ RODRIGUEZ, J.M.   GARCIA ROMERO, E.   CABEZUDO IBA?EZ, M?.D.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 59-65
Descriptors Varietats de ra?m Raim Ampelografia Cencibel Caberenet sauvignon Merlot Mencia Antocians Vi negre Evolucio Crian?a Vi negre

Títol Composicion fenolica y caracteristicas cromaticas de vinos tintos de las variedades cencibel, cabernet sauvignon y syrah elaborados en Castilla-La Mancha (Vendimia 2002)
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   SANCHEZ-PALOMO LORENZO, E.   VICARIO ESPINOSA, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 143-145
Descriptors Composicio fenolica Caracteristiques cromatiques Cencibel Cabernet sauvignon Syrah Castilla la Mancha Castella - la Manxa
Localització 663.2 JOR

Títol Copigmentacion y polimerizacion de antocianos en vinos jovenes cencibel y composicion fenolica de su materia prima
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   MARTIN GONZALEZ, B.   MARTINEZ GAGO, A.   JOAQUIN, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cietifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 1037-139
Descriptors Copigmentacio Polimeritzacio Vi jove Cencibel Composicio fenolica
Localització 663.2 JOR

Títol Identificacion de dos nuevos flavonoles mayoritarios en uvas tintas: 3-glucosidos de laricitrina y siringetina
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   CASTILLO MU?OZ, N.   GOMEZ ALONSO, S.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 159-161
Descriptors Raim negre Flavonols Analisi de components principals
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia del clima y de la carga en la maduracion de la variedad Merlot en Castilla-La Mancha
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.   GARCIA, E.   RIVERO, A.M.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 455-457
Descriptors Merlot Maduresa fenolica Clima Clima calid
Localització 663.2(063) Con

Títol Influencia del nivel de carga en la calidad de la variedad Merlot, cultivada en regadio en La Mancha
Autor AMOROS ORTIZ-VILLAJOS, J.A.   HERMOSIN GUTIERREZ, I.   GARCIA GONZALEZ, E.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2004 - V: IV Especial Viticultura- N: 20, Pg: 45-50
Descriptors Qualitat Merlot Cultiu de regadiu La Mancha La Manxa

Títol Los tapones para botellas de vino: eficacia de cierre, control de calidad sensorial y microbiologica y relacion con el defecto de "gusto a corcho" del vino
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 64-78
Descriptors Tap de suro Control de qualitat Qualitat sensorial Qualitat microbiologica Estirilitzacio Defectes del vi Gust de suro Microorganismes Cloroanisols Prevencio