Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
VIUDA MARTOS, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Aditivos: las especias como fuente de antioxidantes naturales. Aportan compuestos bioactivos beneficiosos para la salud
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y teconologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2009 - V: - N: 239, Pg: 56-59
Descriptors Especies Antioxidant Additius Industria agroalimentaria Activitat antioxidant

Títol Antimicrobianos naturales. Usos de los aceites esenciales de especias
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 44-47
Descriptors Degradacio Conservant Industria alimentaria Additius alimentaris Especies Activitat antimicrobiana Conservacio d'aliments

Títol Aprovechamiento de co-productos de la industrias procesadoras de zumos citricos
Autor VIUDA MARTOS, M.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   SAYAS BARBERA, M.E.   PEREZ ALVAREZ, J.A.   SENDRA NADAL, E.  
Dades Font Alimentacio, equipos y tecnologias ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 64-67
Descriptors Industria Citrics Industria agroalimentaria Industria hortofructifera Gestio de residus Subproductes citrics Co-productes

Títol Metodos para la determinacion de la actividad antioxidante
Autor VIUDA MARTOS, M.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 40-43
Descriptors Activitat antioxidant Seguretat alimentaria Control de qualitat

Títol Miel y sus propiedades funcionales, La
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39
Descriptors Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties