Registres trobats: 3
Títol | Aditivos: las especias como fuente de antioxidantes naturales. Aportan compuestos bioactivos beneficiosos para la salud |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y teconologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2009 - V: - N: 239, Pg: 56-59 |
Descriptors | Especies Antioxidant Additius Industria agroalimentaria Activitat antioxidant |
Títol | Antimicrobianos naturales. Usos de los aceites esenciales de especias |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 44-47 |
Descriptors | Degradacio Conservant Industria alimentaria Additius alimentaris Especies Activitat antimicrobiana Conservacio d'aliments |
Títol | Miel y sus propiedades funcionales, La |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39 |
Descriptors | Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties |