Registres trobats: 9
Títol | Copigmentacion y polimerizacion de antocianos en vinos jovenes cencibel y composicion fenolica de su materia prima |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, I. MARTIN GONZALEZ, B. MARTINEZ GAGO, A. JOAQUIN, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cietifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 1037-139 |
Descriptors | Copigmentacio Polimeritzacio Vi jove Cencibel Composicio fenolica |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | De nouveaux outils de choix dans le controle qualite des tanins, auxiliaires d'elevage des vins |
Autor | NADEGE, K. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet/Aout/Septembre 2010 - V: - N: 242, Pg: 16-23 |
Descriptors | Tanins Control de qualitat Polimeritzacio |
Títol | Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion. |
Autor | CANO LOPEZ, M. PARDO MINGUEZ, F. LOPEZ ROCA, M. [ET AL.] |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46 |
Descriptors | Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica |
Títol | La stabilisation de la matiere colorante des vins rouges: impact positif de l'ajout d'un tannin "100 raisin" de faible degre de polymerisation (Degre de Polymerisation moyen ou DPM 3) |
Autor | MORGE, CH. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 26-29 (Cahier Technique) |
Descriptors | Estabilitzacio Materia Vi rosat Tanins Polimeritzacio Antocianines |
Títol | Nuovo procedimento per la stabilizzazione chimico-fisica di mosti e vini. La filtrazione con filtrostabyl |
Autor | MANTOVANI, L. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 15 - 1988 - V: - N: 9, Pg: 66-69 |
Descriptors | Oxidacio Polimeritzacio Polifenols Estabilitzacio Vinificacio Elaboracio de vi Vi Most Vi most Filtracio |
Localització | C 10/14 |
Títol | Perdida de color en lias por exceso de polimerizacion al descube |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitvinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3137, Pg: 3190-3191 |
Descriptors | Color Polimeritzacio |
Títol | Potential artefacts from using porons polymers for collecting aroma components |
Autor | WILLIAMS, A. A. LEWIS, M. J. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 1017-1026 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi Analisi Polimers Polimeritzacio Hidrocarbons poliaromatics Alcohol Fenols |
Localització | C 3/115 |
Títol | The Collection and concentration of aroma components of soft fruit using porapak Q |
Autor | WILLIAMS, A. A. TUCKNOTT, O. G. ISMAIL, H. H. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 262-266 |
Descriptors | Aroma Components volatils Polimers Polimeritzacio Cromatografia de gasos Analisi Vi Raim |
Localització | C 2/100 |
Títol | Utilizacion de Divergan W en Enologia |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 23-34 |
Descriptors | Vi blanc Vinificacio Polivinilpirrolidona Compostos fenolics Tanins Polimeritzacio Aroma Gust Color |