Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
VIRSEDA, P.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Contaminacion y economia de agua. Su relacion con la tecnologia enologica
Autor LOPEZ, A.   VIRSEDA, P.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo VII - gener-febrer 1996 - V: - N: 72-73, Pg: 42-49
Descriptors Enologia Vinicultura Aigua Estalvi Industria enologica Tractament Contaminacio Aigues residuals

Títol Efectos de diversas atmosferas modificadas en la tasa respiratoria de patata minimamente procesada (cv. Monalisa) en condiciones de refrigeracion
Autor ANGOS, I.   FERNANDEZ, T.   VIRSEDA, P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 70-75
Descriptors Atmosfera modificada Patata Molinasa Refrigeracio Intensitat respiratoria

Títol Estudio de las proteinas de origen no animal como clarificantes enologicos
Autor DURAN, D.   VIRSEDA, P.   MARIN, R.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 120-122
Descriptors Proteines d'origen animal Clarificant Enologia
Localització 663.2 JOR

Títol Metodo de transferencia de calor en la refrigeracion y congelacion de alimentos
Autor VIRSEDA, P.   PINAZO, J. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 161-167
Descriptors Transferencia de calor Tractament d'aliments Refrigeracio Congelacio

Títol Utilitzacio eficient del fred a la industria enologica
Autor ARROQUI, C.   VIRSEDA, P.   LOPEZ, A.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2002 - V: 19- N: 58, Pg: 11-15
Descriptors Eficiencia energetica Fred Industria enologica Sistema de refrigeracio Enologia Comportament termic Fermentacio