Registres trobats: 3
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | Lenguaje del color, El |
Autor | PEYNAUD, E. |
Dades Font | Vinos & vinyas - 1996 - V: - N: 965, Pg: 42-47 |
Descriptors | Color Vi |
Títol | Sur l'action antibacterienne de l'anhydride sulfureux sous forme libre et sous forme combinee |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. PEYNAUD, E. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 1 - 1974 - V: - N: , Pg: 187-203 |
Descriptors | Accio antibacteriana Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Bacteris |
Localització | C 7/64 |