Registres trobats: 3
Títol | Efecto de la clarificacion sobre la constitucion de los vinos tintos |
Autor | |
Dades Font | Envaspres : Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - abril 1993 - V: - N: 126, Pg: 44-49 |
Descriptors | Clarificacio Composicio Vi negre Graduacio Monastrell Alacant DO Bentonita Albumina analisi Densitat Grau alcoholic Vi testimoni Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sucre Acidesa Cendres |
Localització | C 4/44 |
Títol | Les derives de l'albumine d'oeuf: les essais en cave |
Autor | LAGUNE-AMMIRATI, L. GLORIES, Y. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899x - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 18-24 |
Descriptors | Cava Albumina |
Títol | Ultrafiltration of protein solutions on ZrO2 membranes. The influence of surfactant chemistry and solution chemistry on adsorption. |
Autor | DUMON, S. BARNIER, H. |
Dades Font | Journal of membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 74 - - V: - N: 3, Pg: 289-302 |
Descriptors | Albumina Microbiologia Superficie Analisi Proteines Analisi Ultrafiltracio Concentracio Absorcio Membrana Zirconia Polaritzacio de concentracio |
Localització | C 6/10 |