Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Mejora de la calidad y la tipicidad de los vinos con la ayuda de nuevas herramientas biologicas (Craft in fair qual & T project)
Autor FUSTER, A.   KRIEGER, S.   SANTIAGO, L.   PALACIOS, A.   IZQUIERDO, B.   LARREA, M.   BARRUECO, I.   RODRIGUEZ, E.   MADRAZO, J.   BONILLA, A.   FERRER, S.   PARDO, I.  
Revista Semana Vitivinicola, La
Numero 2906
Mes Abril
Any 2002
Pàgina 1206-1212
Lloc Valencia
Descriptors Fermentacio malolactica   Estudi ecologic   Bacteris   Vinificacio   Tipificacio   Vi   Qualitat  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.